søndag den 24. marts 2013

Let's just take it easy

Påskeferien er skudt i gang med hygge på hjemmefronten af den højeste kaliber. Jeg havde virkelig, virkelig brug for ferie efter at have afleveret mine midterms.


I fredags så jeg de sidste fire afsnit af The Tudors-serien i selskab med min mor. Sidste gang jeg bestilte fra Amazon, købte jeg den samlede serie meget billigt (omkring 140 kr.), da jeg længe havde villet se den, og jeg bare ikke kunne sige nej til det tilbud. Jeg tror, at jeg rundt regnet blev færdig med den på 2½ uger. Hold da op, hvor var den fængende - fra første til sidste episode. Jeg overvejer at skrive en anmeldelse af den på bloggen på et tidspunkt.Desuden modtog jeg i lørdags Clockwork Princess af Cassandra Clare, den sidste bog i The Infernal Devices-serien, som jeg havde forudbestilt i slutningen af januar. Jeg tror, at jeg tjekkede posten fire gange i går for at se, om den var kommet, for jeg ville bare så gerne i gang med at læse den. Er lidt over 100 sider inde i den, og jeg elsker den allerede.I dag har jeg brugt på at læse lidt mere i Clockwork Princess, gense femte sæson af True Blood og bage pandekager. Mums, hvor blev de bare gode. God påskeferie til jer derude!

13 kommentarer:

 1. Jeg var lidt mere blandet mht. The Tudors (syntes sæsonerne svingede en del), men alt i alt en udmærket set. Har du set Borgia? Den har jeg fået anbefalet, men jeg er ikke begyndt på den endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilke dele brød du dig for eksempel ikke om?

   Jeg har desværre ikke set The Borgias endnu, men den står som en af de næste serier på min liste, jeg gerne vil se. Den ser nemlig ret interessant ud, og så kender jeg mig lidt til deres historie i forvejen.

   Slet
  2. Jeg syntes blandt andet, at anden halvdel af første sæson stod i stampe. Der var ikke rigtig fremdrift i historien, og det handlede mest om, at det forelskede par ikke kunne have sex, før de var gift - og det blev lige lovlig ensformigt i længden.

   Slet
 2. Ah Then Tudors er altså genial! Og jeg elsker Joanthan Rhys Meyers!DR2 gendsender den i øjeblikket for 3. gang, tror jeg det er :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig omkring genialiteten. Jonathan Rhys Meyers er en fantastisk skuespiller, og han gør det virkelig godt i The Tudors (but I don't fancy him that way). Til gengæld er jeg helt og aldeles skudt i Henry Cavill, ham der spiller Charles Brandon. Oh my God! :D Og vidste ikke, at DR2 gensendte den så tit. :)

   Slet
 3. Åh; påskeferie med serie, bøger og pandekager. Så bliver det ikke bedre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! :) Bare ærgerligt at ferier altid går så hurtigt.

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Jeg var også ret fanget af The Tudors, men fik nu kun set de første 3 sæsoner. Tror jeg kørte lidt død i det, og så er sæsonerne også ret dyre i Danmark. Kan forstå jeg skulle have prøvet Amazon :D synes du, det er værd at få den sidste sæson med?
  Kiir, wacky.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er så! Det er tv-serier herhjemme generelt, synes jeg. :/

   Jeg mener helt bestemt, at du bør se sidste sæson, da den binder mange af hovedelementerne sammen. Og hvis du kunne lide de forrige sæsoner, så er det bare et must. :)

   Slet
 6. Jeg vil klart overveje at få den set så :) nu er jeg snart færdig med at se One Tree Hill igennem for anden gang, så kan det være jeg skal se The Tudors forfra og så få den sidste sæson med også :)

  SvarSlet
 7. The Tudors er ellers ikke den type serier jeg ser, men i den periode hvor min mor var allermest syg, var jeg meget hos hende, og der kunne vi ikke lave så meget andet sammen end at se fjernsyn - i samme forbindelse kørte The turdors i tvet, og så kom jeg til at se det... Og det var faktisk overraskende god! Ö Det må jeg sgu indrømme ^^"

  Håber du nød din påskeferie med noget afslapning ;)

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt, du kunne lide den! :D Jeg synes også, at The Tudors er sådan en type serie, der skal ses ud i en køre, for ellers kan man godt glemme nogle af detaljerne (og dem er der jo ret mange af). Og sjovt, at du også så den sammen med din mor, ligesom jeg selv gjorde.

   Mange tak, du kan tro, jeg nød min påskeferie. Hvad med dig? :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...