lørdag den 5. april 2014

Down the Rabbit Hole

Her kommer et forsinket indlæg om det herligste bloggertræf arrangeret af Katja og Mathilde, som fortjener en klapsalve for deres indsats med den festlige oppyntning, mad, underholdning og ikke mindst fantastiske humør. For to uger siden trådte jeg ned i et kaninhul og ind i et lokale, som ville have gjort Lewis Carroll ganske stolt, for bloggertræffet havde Alice in Wonderland som tema, og hvor var det bare vellykket -- takket være bl.a. DreamParty.dk, der havde sponsoreret tallerkener, papkrus, kagefade, mini knallerter og en masse andet godt. Kort efter alle de søde bloggere var ankommet blev vi budt på den lækreste buffet, hvor der bl.a. var club sandwich, pulled pork og croissanter med skaldyrssalat; senere blev vi budt på lækkerier til den søde tand, før underholdningen blev skudt i gang med bog-jeopardy. Konkurrenceånden kunne mærkes rundt om ved de forskellige borde, men det gjorde kun spillet det mere spændende. På ovenstående billeder sidder vi fordybet i forklaringen af et spørgsmål.

Mit hold fik en fin tredje plads, og jeg valgte ovenstående udgave af Alice i Eventyrland, der er illustreret af Robert Ingpen, som Carlsen havde sponsoreret; Carlsen havde desuden også sponsoreret bøgerne illustreret af Tove Jansson. De andre præmier, som man kunne vælge imellem bestod af en tegneserieudgave, sponsoreret af Forlaget Cobolt og en samlet engelsk udgave af Alice in Wonderland og Through the Looking Glass, sponsoreret af SAXO.com.

Jeg vil til sidst gerne have lov til at sige tusind tak til alle deltagerne, der var med til at gøre dagen helt særlig: Anna, Anne, Gitte, Ida, Katja, KathrineMaja, Marie, Mathilde, Rebecca, Rikke, Rikke AndrupSabina, Sabrina, Sidsel, Simone, Susanne, Xenia J. og Xenia Ø.  Det er altid en fornøjelse at se de velkendte ansigter, men samtidigt også de nye. (Billederne er lånt fra Katja, som får endnu et tak med på vejen.)

2 kommentarer:

  1. Åh det var simpelthen sådan en hyggelig og gennemført skøn dag. Du er verdens bedste borddame, sødeste Andra :) <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Helt enig, og jeg håber, at der bliver mange flere af den slags dage, der står i bøgernes navn. Jamen, fine Rikke -- jeg kan kun sige i lige måde!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...