onsdag den 13. april 2011

The Hunger Games officielle cast


For noget tid siden blev det offentliggjort, at Jennifer Lawrence skal spille Katniss Everdeen i filmatiseringen af The Hunger Games bøgerne, som er skrevet af Suzanne Collins. Jeg har lidt svært ved at forholde mig til skuespillerinden, fordi jeg ikke har set hende i så mange film. Jeg håber dog, at hendes hår bliver farvet mørkt. Og så krydser jeg bare fingre for, at hun passer til rollen, for bøgerne er nogle af mine yndlings, og karakteren Katniss har så meget at byde på.

Desuden så er Josh Hutcherson (venstre) valgt til at spille Peeta Mellark, hvilket efter min mening er et virkelig dårligt valg. Skuespilleren var virkelig sød i bl.a. filmen Bridge to Terabithia, men han ser på ingen måder ud, som jeg havde forestillet mig Peeta ville se ud. Øv, øv. Jeg havde ellers glædet mig til offentliggørelsen af castet. Og jeg havde håbet på, at rollen ville gå til Alex Pettyfer, som er helt og igennem skøn! Gale bliver spillet af Liam Hemsworth (højre), som bl.a. spiller med i filmen The Last Song (som jeg desværre ikke har set endnu). Jeg kan godt acceptere valget, selvom jeg lige skal vænne mig til ham. Hmm ... Hvad mener I?

3 kommentarer:

 1. Ej hvor trist. Kan godt forstå at du er utålmodig hvis det er en bog du glæder dig til. :D Jeg bestilte min over play.com. Men du må også have god fornøjelse med din, når du endelig har fået den. :)

  SvarSlet
 2. Jeg kan ikke rigtig tage Liam serisøt (pga ham og Miley. I know, jeg kan ikke rigtig dømme ham på det, men han irriterer mig altså lidt.)Desuden synes jeg ikke rigtig han ligner Gale som jeg har forestillet mig.
  Til gengæld kan jeg rigtig godt lide Peeta. Jeg synes han ser rigtig dejlig ud, og minder lidt om den Peeta jeg har i hovedet. Dog har ham skuespilleren et lidt for firkantet hoved, men ellers kan jeg godt lide ham.
  Katniss ser fin nok ud, men jeg er enig i, at jeg håber hun får farvet håret.

  SvarSlet
 3. Hehe, godt at hører jeg ikke er den eneste der har en svag side for det tilbud. :P Glæder jeg selv til at læse Jessica’s Guide To Dating On The Dark Side, der er et par andre bogbloggere der har anmeldt den, og rost den. Den lyder god hvert fald!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...