lørdag den 5. november 2011

Fail


 

Eller måske ikke helt fail endnu. Men jeg besluttede mig jo for at gå ind i NaNoWriMo endnu en gang, og det går ikke så forfærdelig godt med at skrive på min roman. I begyndelsen havde jeg super meget på hovedet, og det har jeg sådan set stadigvæk. F.eks. har jeg en afleveringsopgave i international økonomi til i morgen kl. 23.59, og jeg er kun halvvejs med den.

Sidste uge gik med skole, arbejde, træning, klipning hos frisøren, arbejde med mit filmhold, holde foredrag for skolen, lektier og m.m. Jeg vil ikke komme med en masse undskyldninger, men jeg tror simpelthen bare ikke, at jeg kan overskue projektet i år. Det kan dog godt være, at jeg får skrevet noget mere på romanen, når jeg får tid i løbet af måneden. Selvfølgelig kan jeg godt lide at presse mig selv, og det gør jeg ofte, men nogle gange skal bare droppe nogle af de ting, som jeg har i hænderne og så tage mig af resten. Jeg håber, at det går godt for alle jer andre derude. Fortæl, fortæl!

4 kommentarer:

 1. Det er præcis sådan har det! Ja, og serien har bredt sig ud til meget mere end bare et trekantsdrama, og det er jo elskværdigt.

  Jeg holder helt sikkert meget af Daenerys, Arya og Jon. De er klart mine favoritter.

  // breakingfree.dk/annenikoline

  SvarSlet
 2. De er svære at huske, men de dækker over nogle helt enkelte begreber. Analepse er flashback, intern analepse (kom til at skrive anakroni) er når flashbacket sker tilbage til noget, der stadig er en del af historien. Fabula er historien i den kronologiske rækkefølge, mens sjuzet er den måde historien fortælles på. Anakroni er når sjuzet og fabula ikke forløber ens, og derfor sker der analepser. Det er svært at fatte, men efter opgaven, så kan jeg det.

  Nu ved jeg ikke helt, hvad man kan læse på nettet, men jeg kan fortælle hvordan mit studie er. Vi har kun 9 undervisningstimer om ugen, hvilket betyder, at der er meget selvstudie. Her i første semester har jeg tysk læsefærdigheder (da vi skal kunne læse på andre sprog), Engelsk sproget periode (hvor vi læser om Shakespeare & co.), Litteraturvidenskabelige grundbegreber (det er ... ja, grundbegreber), Korte episke tekster (hvor vi lærer at analysere noveller og eventyr) og så er der kollokvie, hvor man skal læse ti værker i og ikke har undervisning. Lektiebyrden er stor, men det er et dejligt studie at være på. :D
  Men engelsk tror jeg også er meget fedt. Én fra min læsegruppe, læste engelsk inden hun begyndte her.

  Du kan tage den med på ferie, men jeg syntes, at efter du har skrevet SRP'en (held og lykke forresten) så har du kun brug for at slappe af. ;)

  Trist at du ikke har tid til NaNoWriMo. Jeg deltager selv, selvom jeg har otte af mine ti værker, der mangler at blive læst. :/ NaNoWriMo er bare dårligt placeret. For to år siden skrev jeg min SRP samtidig med NaNoWriMo (bør kun gøres, hvis man ønsker stress og vil være helt slap, hele december igennem). ;)

  SvarSlet
 3. Det glæder mig at høre. Så lidt velovervejet er Sara alligevel, at hun trods alle sine rokader, giver en skurk, der rent faktisk kan blive godtaget.

  Det forstår jeg godt. Jeg kan se, at du har fat på novellesamlingen nu. Er det dit første møde med forfatteren?

  Jeg undlader rent faktisk at skrive anmeldelser af Harlequin-bøgerne, da de ikke er den form for bøger, der kræver en anmeldelse. Ment på den måde at, en anmeldelse af bogen ikke får mange til at købe bogen, netop fordi det er en billigbog, der blot bliver solgt på stationer el., til de, der leder efter noget at fordrive den lange transporttid med. Jeg har ikke et behov for at ydre min mening om bøgerne Individual, fordi det netop er, en bog der læses og glemmes igen. Når det er sagt, er de ikke disideret dårlige, men ej heller afsindig fantastiske. Jeg er stød på en bog hvor tårerende trillede, og et par bøger, jeg opgav af læse færdige. De er så korte og forudsigelige, men alligevel hyggelige at sætte sig til at læse af og til.

  Det overrasker mig, at du synes så godt om "Er I der? En facebookroman", da min egen oplevelse af bogen, er af mere neutral kaliber. De fem venner er gode, men plottet er for tyndt til, at jeg for alvor blev grebet. Men jeg vil give dig ret i, at sproget er rigtig godt gennem hele bogen. At du kender en af forfatteren bag, må være ret fedt. Har du fået nogle gode tips fra ham til din egen skrivning?

  http://alizay.dk

  SvarSlet
 4. De fancy begreber er til for at forvirre alle.
  Når man skriver en opgave om noget, tvinges man jo til at sætte sig ind i emnet og virkelig forstå det, så det kan afspejle sig i opgaven. Selvom jeg godt kan forstå hvad mine lærer sigere, når de forklarer tingene, så har jeg det med at glemme det, fordi jeg ikke får lov til at arbejde alene med det.

  Det tror jeg de er alle stadig, men jeg er stadig overrasket over det. Jeg havde inden jeg startede på uni, et sabatår hvor jeg arbejdede og så læste historie som hf-enkelt fag, hvor lektiernes omfavn var lille.

  Jeg tror du vil komme længst med engelsk, især fordi der ikke rigtig er nogle uddannelsesmuligheder for litteraturstuderende.
  Ikke nok med at vi skal læse på tysk, så skal vi også læse på fransk! *og jeg kan ikke fransk :(*

  Så lidt. :) Spændende emne. :D Jeg skrev i engelsk og historie, hvor temaet var Jane Austens 'Pride and Prejudice' og kvindernes liv dengang.

  Man skal jo slappe af på ferien, med mindre man har mine forældre med. Så skal man se alt hvad man kan, mens solen er oppe. xD

  www.gwalior.dk/bookaholic

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...