torsdag den 22. marts 2012

Forpremiere på The Hunger Games

Jeg var så heldig at få fat i billetter til forpremieren på The Hunger Games filmen, som foregik i Imperial i København. (Jeg var til 18:00 forestillingen i går - ikke 21:00 forestillingen, hvor der var gallapremiere).

Min nervøsitet over, om filmen ville leve op til mine tårnhøje forventninger, skyldtes, at bøgerne er nogle af mine absolutte favoritter. Af alle de bøger, som jeg har læst, har jeg aldrig læst nogle så nervepirrende som The Hunger Games af Suzanne Collins. Som jeg bevægede mig længere ind i filmen, udviklede min reaktion sig således: Woaw, woaw, wooaaaaw! Og det var nogenlunde også sådan, min bogoplevelse var. I løbet af filmen både grinede og græd jeg. Jeg sad med hjertet oppe i halsen og presset tilbage i det bløde biografsæde. Da filmen ca. to timer senere var færdig, følte jeg, at jeg lige havde sat mig ned.

Filmen er meget tro imod bogen, og alle skuespillerne - trods mine tvivl - gjorde et fantastisk stykke arbejde. Jeg må indrømme, at da jeg hørte, hvem der blev udvalgt til castingen, havde jeg svært ved både at se Jennifer Lawrence som Katniss og Josh Hutcherson som Peeta. Den eneste, som jeg var tilfreds med, var Liam Hemsworth, der spiller Gale. I går var det dog især Josh, som imponerede mig mest med sin elskværdige optræden. Men også Lenny Kravitz som Cinna og Woody Harrelson som Haymitch gjorde stort indtryk på mig. Selv birollerne var perfekte. Jeg har lyst til at gense filmen allerede eller genlæse bøgerne - bare et eller andet i forbindelse med den fantastiske historie!

Jeg har, som I nok kan læse, svært ved at pege på noget som helst negativt i filmen, og derfor synes jeg bare, at jeg vil afslutte mit indlæg med en stor - nej gigantisk - opfordring til at se filmen, uanset om du har læst bøgerne eller ej!


7 kommentarer:

 1. Jeg er mere eller mindre enig med dig, filmen er helt igennem fantastisk! Min eneste kritik er det julemandsskæg præsident Snow rendte rundt med. Det var lidt for underligt for mig :)

  SvarSlet
 2. Åh, jeg er helt enig med dig. Jeg ville også elske at tage ind og se filmen igen. Kender bare ingen der vil med. :/ Men for pokker, den var FANTASTISK! <3

  SvarSlet
 3. Det var da i hvert fald værd at høre om nogle var med på et gensyn og ville med - Og så finde en dag hvor alle kunne. :)

  SvarSlet
 4. Åhh hvor vil jeg gerne ind og se den film!

  SvarSlet
 5. Fantastisk film! Glæder mig så meget til dvd'en allerede <3

  SvarSlet
 6. Hvor er du heldig, at du har set den i Imperial - det gad jeg også godt... Det er bare sådan en biograf, hvor filmene bliver ENDNU bedre! :P

  Men enig... Man kom bare igennem hele følelsesregistret, og jeg blev overrasket over, hvor sørgelig scenen med Rue egentlig er. Jeg græd slet ikke i bogen, men i filmen trillede tårerne bare virkelig. Jennifer Lawrence (og alle de andre for den sags skyld) er uhyggelige gode skuespillere! :D Kun 608 dage til Catching Fire!!!!

  SvarSlet
 7. Nemlig! Godt jeg skal ind og se den i Imperial idag, så. Men kunne godt forstille mig, at de dér mutanter er endnu mere skræmmende i dén end i alle andre biografer. x)

  Åh ja! Der hvor de skulle afsted - det er nok også en af mine yndlingsscener... Peeta ser bare så sønderknust ud, og Josh Hutcherson er bare SÅ PERFEKT. Jeg græd sådan lidt alle steder. xD Flere gange blev jeg også bare så overvældet, du ved.

  Ej, det kunne være vildt fedt! Count me in! :D Den er jeg SÅ meget med på!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...