tirsdag den 22. maj 2012

Summer's kiss tastes the sweetest


Sommeren har officielt meldt sin ankomst med de høje grader og tonsvis af solskin. Jeg elsker det! Og jeg håber, at I bruger tiden på at spise vandmelon, solbade og være sammen med venner. Det gør jeg i hvert fald. I denne uge må I undvære et Udpluk fra weekenden-indlæg og bære over med mig, da jeg ikke fik taget nogen billeder.

Der foregår en helt masse i mit liv på nuværende tidspunkt. Jeg får offentliggjort de mundtlige fag, som jeg skal op i til eksamen, samt mine endelige årskarakter i morgen (eller mere præcist i nat). Og min hjerne kører på højtryk dels, fordi jeg står på randen til at afslutte et treårs forløb på HHX og dels, fordi jeg skal starte på noget helt nyt efter sommerferien - universitetet.

Livet, tiden, menneskerne flyver forbi, og jeg glemmer nogle gange at trække vejret og nyde øjeblikket. På det sidste har jeg dog forsøgt ihærdigt, fordi det hele snart er ovre. Nok glæder jeg mig til at starte på noget nyt, møde nye mennesker og komme rigtigt i gang med 'voksenlivet'. Men der er noget skønt - noget enestående - ved de her dage, før jeg bliver student, som jeg gerne vil holde fast i resten af livet. Måske er det friheden eller måske er det spændingen. Måske er det drømmene om den ukendte fremtid. Uanset hvad det er, ved jeg, at det hele nok skal blive godt.

5 kommentarer:

 1. God ide at holde lidt fast i det der sker netop nu. Fremtiden og universitet skal nok komme, men det der er nu forsvinder hurtigt.

  Og så må altså ikke tro at det at starte på universitet er en del af 'voksenlivet' vi er bare en flok store børn der kan lide at have det sjovt.

  SvarSlet
 2. Held og lykke med eksaminerne! :)

  Ved du hvad du vil søge ind på efter sommeren?

  SvarSlet
 3. Tak :) Jeg skal til at redigerer nogle flere billeder, så der kommer snart mere :)

  Irland er også bare så fedt. Jeg synes du skal tage derop ;)

  SvarSlet
 4. Ja det skal ikke være alvorligt det hele.

  Forresten så må du have held og lykke med eksamenerne. Skal du op i noget godt?

  SvarSlet
 5. Ej, hvor fedt! :D Det vil vi da helt sikkert gerne have dig til! Vi skal lige i gang og have sat det sidste på plads, og så kunne det være rigtig fedt at finde ud af noget med at du gæstebloggede på siden. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...