mandag den 24. december 2012

Falling snowflakes and open hearts

Det er jul, rigtig jul, med sne - dog i begrænsede mængder - i haven, og julepynt i vindueskarmene. Sidste jul holdte jeg i udlandet, denne holder jeg herhjemme. Forberedelserne til aftenens måltid er i gang og har været det det meste af dagen, og selvom om juleaften kun bliver holdt med de nærmeste familiemedlemmer, er der en spændt summen næsten til at tage og føle på. I anledning af dagen vil jeg derfor ønske jer alle sammen glædelig jul.

7 kommentarer:

 1. Skønne julestemningsbilleder :-)
  Håber du havde en dejlig aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det håber jeg også, du havde. ;-)

   Slet
 2. Daddy er et virkelig godt digt, og det lyder spændende, at du arbejdede med det. I hvilken sammenhæng læste i det? Jeg kan varmt anbefale dig at læse hendes Ariel-samling.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skulle bl.a. undersøge pentrametrene. Mange tak for anbefalingen - jeg håber på at kunne nå at læse den på et tidspunkt. :)

   Slet
 3. Det skulle ikke undre mig, at det ville være fantastisk at besøge landet, men når man tænker på, at det faktisk er ret stort og at man bare vil se det hele, så tager det lidt vejret fra én. Det vil tage lang tid at nå alt.
  Hvad syntes du egentlig om dværgene i Hobbitten? Jeg følte at de i filmens trailer og deres vlog, gjorde meget ud af, at der var 13 dværge. Jeg blev lidt skuffet da jeg så filmen og de kun havde valgt at fokusere på fem dværge: Thorin, Fili, Kili, Bofur og Balin. Det var dem der snakkede mest og resten havde et replikker. Jeg tror tilmed, at nogen slet ikke snakkede i løbet af filmen! Selvfølgelig er det smart, så man ikke bliver forvirret over hvem er hvem og ikke alle kan have lige meget tid på lærredet, men alligevel. Jeg følte mig lidt snydt. Havde du det på samme måde?

  Mange tak. Håber du fik nogle gode gaver. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg helt sikker på, at det ville; altså tage enormt lang tid. Men det ville helt sikkert være det værd med alle de smukke områder. Jeg kunne godt tænke mig at komme på en helikoptertur, hvis jeg skulle derhen. Wauw, bare tanken!

   Nu har jeg hverken læst bogen eller gjort mig noget særligt 'forarbejde' før jeg så filmen, så jeg havde ikke rigtig nogle forventninger til dværgene. Nu hvor du nævner det, kan jeg godt se, at det ikke var alle, der var aktive, men på den anden side følte jeg, at jeg fik tid til at lære de andre lidt bedre at kende - og kunne egentlig rigtig godt lide dem, der så var aktive. :)

   Tak tak. Det gjorde jeg. Hvad med dig? :D

   Slet
 4. Det lyder så godt. Selvom jeg så gerne vil New Zealand, så aner jeg faktisk ikke, hvad jeg helst ville se. Jeg tror det bliver Hobbitton. :D Det ser så fantastisk ud.

  Dem der var aktive, de var også skønne. Dem kan man kun holde af, men jeg synes bare det er lidt synd for de andre dværge. Men der er to film endnu, så de har stadig chance for at skinne. :)

  Jeg havde også en god jul med mine forældre og søskende. Nu er alle familiejulefrokosterne overstået og så mangler nytåret bare. Bagefter kommer eksamenerne og dem gider jeg ikke. xD

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...