mandag den 31. december 2012

Whatever the new year will bring, I'm ready

Godt nytår, søde læsere! De sidste fem år har jeg ikke været hjemme nytårsaften. Jovist, har jeg spist middag med mine forældre nogle af årene, men jeg har altid været sammen med venner, når klokken slog 12 og der skulle hoppes ind i det nye år og drikkes boblevand. I år har vi nogle venner på besøg fra Rumænien, som ankom i går og skal være her til d. 3. januar, hvilket er rigtig hyggeligt. De skal holde nytår sammen med os herhjemme, og derfor har jeg, trods spændende invitationer til bl.a. et maskebal, besluttet mig for at afslå pænt og blive hjemme. Er helt sikker på, at det nok skal blive rigtig hyggeligt. Hvad skal I lave nytårsaften?

3 kommentarer:

 1. Jeg var hjemme, i fred og ro, sammen med katten. Slappede af, hyggede, lavede god mad og stenede tv-serie.
  Jeg er ikke så meget for nytår og slet ikke for fyrværkeri, så jeg var glad og tilfreds. Og gik i seng lidt over midnat. Haha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder, som om du havde en stille og rolig, men ganske god aften, hvilket jo er det allervigtigste. :)

   Det er sjovt, du nævner fyrværkeri, fordi jeg bryder mig heller ikke om det - jo jo, det er pænt og alt det der (!) - men det er spild af penge, og så er jeg småbange for det.

   Min stakkels kat havde en rigtig stressende aften på grund af alle bragene, og den løb da også ud på det forkerte tidspunkt, så vi herhjemme panikkede i frygt for, at hun ville forvilde sig bort ved midnat. Heldigvis kom hun hjem lidt over midnat. Stakkels pus.

   Slet
 2. Åh, stakkels missekat. <3 Freja tager det med ophøjet ro hvert år, hun er snothamrende ligeglad med bulder og brag og sover fra det hele det meste af aftenen. Det er kun lige omkring midnat, når det er allerværst, at hun er lidt forvirret. Så sidder hun med store tekoppeøjne og følger med, løber fra vindue til vindue for at kunne overskue det hele. :P

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...