søndag den 30. december 2012

Nyt på bogreolen #25

Årets sidste Nyt på bogreolen-indlæg er klar! Jeg fået tre styks klassikere. Mrs. Dalloway af Virginia Woolf vandt jeg hos Arnold Busck til anmeldelse, og den er jeg så i gang med nu. Da vi skulle læse Room of One's Own af denne forfatterinde på mit 1. semester, fandt jeg ud af, at hun er en ganske genial. The Great Gatsby af Fitzgerald må jeg bare se at få læst - like yesterday (!) - og Three Men on the Bummel er fortsættelsen til Three Men in a Boat, som jeg læste og grinte mig selv ihjel over sidste år. De to sidstnævnte bøger er til dels købt for gavekortet til Adlibris.dk, modtaget til bloggertræffet hos Katja.

Mrs. Dalloway - Virginia Woolf
The Great Gatsby - F. Scott Fitzgerald
Three Men on the Bummel - Jerome K. Jerome

3 kommentarer:

 1. Åh, Mrs. Dalloway af Virginia Woolf er sådan en god bog! Jeg skal selv arbejde med den på andet semester, og det glæder jeg mig virkelig til. Hvad synes du om den so far?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, hvor spændende! :) Jeg tror, at jeg på mit 3. semester kan tage et helt valgfag i Virginia Woolf. Ret cool. Er helt vild med hendes skrivestil og persongalleri. Jeg er ca. nået til side 60, men da den ikke er så lang, håber jeg på, at jeg kan blive færdig med den i dag. :)

   Slet
 2. Heldige asen! Jeg tror sagtens at du kan blive færdig med den i dag, for som du selv siger, så er den ikke specielt lang. Win-win!

  Tak for rosen!

  The Great Gatsby er også en fortrinnelig bog. Jeg kan blive ved med at læse den, for der dukker noget nyt op hver gang.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...