fredag den 4. januar 2013

Nyt på bogreolen #26

All right, all right! Jeg er udmærket klar over, at jeg lige har lavet et af denne slags indlæg, men til mit forsvar - hæ hæ - er jeg rigtig spændt på at vise jer, hvad jeg fik hjem med posten i går (aftes, for Post Danmark var forsinket på grund af alle de pakker, der skulle leveres efter fridagene). Inside HBO's Game of Thrones - Bryan Cogman, David Benioff og D.B. Weiss

Inside HBO's Game of Thrones af Bryan Cogman, David Benioff og D.B. Weiss er købt i december, da jeg nåede mit læsemål for 2012, hvilket var at læse mindst 30 bøger. Da jeg opdagede, at denne bog fandtes, lavede jeg nærmest en glædesdans, og jeg vidste, at det ville være den perfekte belønning til mig selv (og til enhver Game of Thrones fan). Bogen er en af de flotteste, jeg nogensinde har set med alle dets billeder og udformning generelt. Wauw! Efter gentagende gange at have smugkigget på alle billederne som et lille barn, gik jeg i går aftes også så småt i gang med at læse den, og indholdet er ligeså interessant som det visuelle indtryk af bogen.

23 kommentarer:

 1. Wow hvor er den lækker!
  - får helt lyst til selv at købe den også selv om jeg kun har serien, som er en af mine ynglings serier.

  Har du læst bøgerne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke?! Jeg er totalt skudt i den bog. Og det kan jeg bestemt godt forstå, det er også en af mine yndlings tv-serier.

   På trods af, jeg længe har ejet de fem første bøger, har jeg kun læst de to første, fordi jeg (for en gangs skyld) foretrækker at se tv-serien, før jeg læser bogen. Så risikerer jeg heller ikke at blive skuffet, hvis de ikke har fået det hele med fra bøgerne. ;)

   Slet
 2. ... og den bog er STRAKS røget på min ønskeseddel! Elsker A Game of Thrones i både bog- og tvserie-form :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt, fedt! Glad for at kunne inspirere. :D

   Samme her, begge dele har deres charme. Og det der er dejligt ved Inside HBO's Game of Thrones er, at den går om bag begge. :)

   Slet
 3. Det lyder altså rigtig spændende. Jeg tror faktisk ikke, at jeg har "The Dalliance of The Eagles" me det kunne da være, at jeg skulle få se at få det læst inden så længe.

  Jeg elsker Nietzsche! Han har nogle dejlige realistiske strømning i sit hoved, som man sagtens kan forholde sig til. Det er da særligt fedt, at du kunne bruge Whitman i sammenhængen. Jeg skriver selv om metafiktion på en tekst af J.L. Borges, og jeg siger dig, at det er ren matematik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget kort, så du kan bare læse det på nettet. Du får lige et link: http://classiclit.about.com/library/bl-etexts/wwhitman/bl-ww-dalliance.htm

   Det kan jeg kun give dig ret i omkring ham. :)Puha, det lyder ikke helt nemt! Jeg sender dig medfølende-og-opmuntrende-tanker. Jeg har endnu ikke arbejdet med metafiktion, kun med metafysisk poesi (som jeg btw. skrev min anden litteratureksamen omkring).

   Selvom mine litteratureksamener var de hårdeste, var de bestemt også de mest spændende. Lige pt. arbejder jeg jo på min historieeksamen, og den er noget nemmere.

   Synes forresten, at det er enormt spændende at læse, hvad du arbejder med på litteraturvidenskab, fordi jeg jo selv overvejede den uddannelse før engelsk-uddannelsen. ;)

   Slet
 4. Skønt! Tak skal du have.
  Metafiktion er en kompleks størrelse og meget teoretisk. Der er en masse underbegreber, så der er nok at holde styr på. Hvad er metafysisk poesi?

  I så fald vil jeg kraftigt overveje at skrive et indlæg om mit studie. Måsk er der også andre end dig, der har interesse i studiet, og det er jo blevet enormt populært.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne jeg godt forestille mig. Jeg har selv planer om at tage et tilvalg i litteraturvidenskab i slutningen af min bachelor, så kan det være, at jeg støder på det der - eller måske inden.

   Metafysisk poesi er mange ting, men en af hovedelementerne i det er, at det forener mikro- og makrokosmos.

   Lyder som en rigtig god idé. Jeg har selv overvejet efter at jeg afslutter min sidste eksamen (og dermed mit første semester) at skrive et indlæg om min uddannelse. Uddannelsesindlæg er i hvert fald altid god inspiration!

   Slet
 5. Wow, den er flot. Har en svaghed for flotte bøger og sikke nogle billeder !

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er bestemt ikke den eneste! Jeg kan kun anbefale dig at gå ud og anskaffe dig den. :)

   Slet
  2. Ja, det tror jeg vist også det ender med :)

   Slet
  3. Lyder godt!

   Hvor er det forresten skønt at støde på endnu en bogblogger. Er du frisk på at linke? :)

   Slet
  4. Det er jeg bestemt:) Har netop sat dig på min liste :)

   Slet
  5. Super. :) Du er også på min nu - har dog skrevet dig på under dit rigtige navn (i stedet for blogtitel). Hvis du foretrækker din blogtitel, må du lige sige til. ;)

   Slet
 6. Jeg skal altså helt seriøst se om jeg ikke kan blive fanget af Game of Thrones! Måske én til chance. 3 gang lykkens gang, right?

  Og mange tak, var så glad da pakken kom :D Jeg glæder mig også så meget til at læse alle bøgerne :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha!

   Men hver sin smag - du behøver jo ikke ligefrem tvinge dig selv til at elske Game of Thrones. Nu ved jeg ikke, om du mener bøgerne eller tv-serien, men hvis bøgerne ikke fanger, skulle du måske tage at prøve tv-serien? Personligt kan jeg ikke få nok af hverken eller, fordi jeg synes, serien har det hele.

   Det var også nogle enormt fede bøger, du fik erhvervet dig, så det forstår jeg virkelig godt! :)

   Slet
 7. Jeg har kun set serien, ikke læst bogen. Problemet er lidt, at jeg synes den er vildt fed. Men den er så forvirrende, og det er derfor jeg er stoppet med den, fordi jeg ikke kunne finde hoved og hale i det hele

  Jeg kan nu ret godt lide 3'eren. :) Har du hørt at der kommer en 4'er? :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå, okay. Sådan havde jeg det også lidt i de første par afsnit, men bagefter elskede jeg tempoet på serien. Jeg kan dog fortælle dig, at det at læse bogen hjalp mig i høj grad på at få styr på de sidste detaljer. :)

   Nej, det har jeg ikke! :O Jeg synes ikke, de skulle trække den mere i halen. Suk.

   Slet
 8. Jeg vil alligevel gerne læse bogen, så tror jeg vil læse den og så se serien :D

  It's true. Og jeg synes det er dumt. Jeg er mega fan af de film, og jeg elsker alle tre. Men ikke flere. Det er bare at malke det. Plus, at Shia Labeouf eller hvad han hedder, ham der har hovedrollen, der spiller Sam, han skal ikke være med. De har skiftet ham ud, fordi han ikke gad mere. OG han er bare en af grundende til at de film er så gode synes jeg! :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Fornuftig plan. :)

   Ja, han passer perfekt til rollen, og han giver virkelig filmen charme, så jeg ved ikke engang, om jeg gider at se 4'eren, hvis det forholder sig sådan. :/

   Slet
 9. Ej, hvor pudsigt. Men meget fedt at høre fra én der har lige netop den pung. :) Kan du finde rundt i den? Min bekymring går lidt på om den er for stor til at man husker hvor man gjorde af hvilket kort og om det faktisk fungerer bedre med sådan en størrelse, end en mindre. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tog lige et nærmere kig på pungen på hjemmesiden, og jeg kan se, at den version jeg ejer er lidt mere overskuelig.

   Den har nærmest kun to rum, hvoraf det ene kan lukkes med lynlås, så man har overblik over hele pungen, når man åbner den. Og så er rummene til kort sat ud i siderne, så det er meget nemt at have at gøre med.

   Men kan godt forstå dine tvivl mht. til lige den version. :)

   Slet
 10. Ja nemlig, jeg elsker ham i den rolle. Jeg ved ikke om jeg skal se 4'eren. Det er vidst sikkert at den kommer. OG muligvis også en 5'er :/ Men jeg skal i hvert fald ikke se den i biografen, som jeg har gjort med de forrige

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...