tirsdag den 29. januar 2013

Top Ten Tuesday: Top Ten Most Frustrating Characters Ever


All right. Jeg har forsømt de sidste to Top Ten Tuesday-indlæg, men jeg har en særdeles god grund til det. Jeg var på ferie, hvor internettet ikke ... øh ... hvor det ... argh ... hvor jeg bare ikke kunne overskue bruge alt for meget tid på bloggen, fordi det var meningen, jeg skulle koble fra hverdagen etc. Men nu er jeg back in business og klar med endnu et indlæg.


Top Ten Tuesday is an original feature/weekly meme created here at The Broke and the Bookish. This feature was created because we are particularly fond of lists here at The Broke and the Bookish  We'd love to share our lists with other bookish folks and would LOVE to see your top ten lists!

Each week we will post a new Top Ten list that one of our bloggers here at The Broke and the Bookish will answer. Everyone is welcome to join. All we ask is that you link back to The Broke and the Bookish on your own Top Ten Tuesday post AND add your name to the Linky widget so that everyone can check out other bloggers lists! If you don't have a blog, just post your answers as a comment. Have fun with it! It's a fun way to get to know your fellow bloggers.

I denne uge skal man nævne ti karakterer, der frustrerer en, men for at det ikke bliver et uendeligt langt indlæg, har jeg valgt at fokusere på fem styks i stedet for.


 1. Anastasia Steele - Fifty Shades of Grey. Jeg har lyst til at skrive 'er det ikke åbenlyst?', men eftersom der også findes fans af bøgerne, bliver jeg nødt til at begrunde. Anastasia har jo ingen ryggrad overhovedet, og hvis det ikke havde været for hendes manglende ryggrad (okay, og forfatterens ringe skrivestil, svage plot og urealistiske dialog), så kunne jeg måske have overvejet at læse fortsættelserne. I stedet vil jeg undlade at spilde min tid på at følge en karakter hvis ordforråd ikke indeholder ordet 'nej' (SPOILER ALERT!) før til slut.
 2. Sydney Sage - Bloodlines. I flere tilfælde kunne jeg genkende mig selv i aspekter af Sydneys personlighed, men tit og ofte irriterede det mig, at hun var så snæversynet, alkymist eller ej. Hun blev ved med at frygte magi selv i de situationer, hvor det tydeligvis kunne bruges til noget godt. Når Sydney nu har et liv foran sig, hvor hun skal beskæftige sig med det overnaturlige, burde hun seriøst overveje et karriereskift.
 3. Næsten Alle - The Great Gatsby. Nick Carraway for hans passitivitet. Daisy Buchanan for hendes ubeslutsomhed og ufølsomhed. Tom Buchanan for hans manglende moral (og fordi han er en komplet douchebag fra start til slut). Jordan Baker for hendes overfladiskhed. Og ikke mindst Jay Gatsby fordi han lader sit hjerte styre ham fuldstændigt, og det kan aldrig føre noget godt med sig. Lige nu overvejer jeg om de tre stjerner, jeg gav bogen, er for meget. Måske skulle den kun have haft to.
 4. Lestat de Lioncourt - Fortællingen om Kropsrøveren. Lestat har, siden jeg begyndte at læse Anne Rices Vampire Chronicles, været min foretrukne karakter. Lige indtil Fortællingen om Kropsrøveren. Seriøst Lestat - at bytte krop med en eller anden er da dømt til at slå fejl. Begynd at spille Angry Birds eller sådan noget i stedet for, så du ikke keder dig så meget. Tsk.
 5. Aislinn - Fragile Eternity. (SPOILER ALERT!) Når du har gennemgået så meget for at være sammen med Seth, så hold dig dog til ham kvindemenneske. Jovist, er Keenan skøn (jeg heppede endda på ham i Wicked Lovely!). I er tiltrukket af hinanden på grund af jeres roller som Sommerkonge og -dronning og alt det der, men forhåbentlig er det at blive Sommerdronning ikke ensbetydende med at være løs på tråden.


Dette indlæg var meget sjovt at skrive, eftersom det er rart at komme ud med sine frustrationer over karakterer, som man gerne vil kunne lide, men bare ikke kan få sig selv til at kunne lide på grund af deres handlinger eller karaktertræk.

2 kommentarer:

 1. Hehe, elsker din kommentar om Anastasia Steele. Havde det på præcis samme måde:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, jeg er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste med den holdning. :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...