torsdag den 14. februar 2013

One step closer to doing a thing from my Before-I-Die-List
Jeg tror, at en del af jer er bekendte med min idolisering af sangerinden, Lana Del Rey. I modsætning til mine tidligere teenageår har jeg ikke længere så mange idoler, men jeg har da stadig et par stykker, og hun er en af dem. Hendes musik er en stor inspiration, og jeg kan virkelig lytte til det uafbrudt, især fordi hun foruden sine melankolske melodier også har et par numre med en mere festlig rytme.

Derfor blev jeg også virkelig skuffet, da jeg for noget tid siden fandt ud af, at jeg var gået glip af billetsalget til hendes koncert i København d. 12. april 2013, hvor billetterne var blevet udsolgt på en halv time. Jeg skrev mig op på ventelisten i håb om, at der ville åbne sig et par pladser, men jo nærmere vi kom på datoen, jo mere fornemmede jeg, at jeg ligeså godt kunne droppe det.

For et par dage siden modtog jeg en mail om, at hun på grund af den store efterspørgsel ville give en ekstrakoncert d. 4. april 2013. Og fordi jeg havde været skrevet op på ventelisten, fik jeg tildelt et link til forsalget, som kørte i går mellem 10.00 - 00.00. Lykken havde lige tilsmilet mig. Jeg var parat på tasterne i selskab med min veninde allerede lidt i 10.00, og jeg fik da også scoret mig to billetter til koncerten, som jeg skal ind og se med hende. Kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er! Jeg skal til koncert med Lana Del Rey, og jeg er sikker på, at det bliver en oplevelse for livet. Det står da også på min Before-I-Die-liste.

4 kommentarer:

 1. Der er intet der slår den følelse man sidder med, når ens drømme går i opfyldelse på den måde. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i. Jeg glæder mig også bare som et lille barn til at se hende live! <3

   Slet
 2. Hvor er det fedt! :D jeg var også lykkelig da jeg var til My Chemical Romance i London ^_^

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg virkelig godt forstå. Og hvor fedt, at du var i London for at høre dem! :D

   Elsker generelt at tage til koncerter, og de bedste oplevelser indtil videre har været med Tokio Hotel og Snow Patrol - begge i København. :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...