lørdag den 8. juni 2013

3 months of holiday, I welcome you.En stilhed har lagt sig over bloggen, der ellers har været præget af hyppige indlæg den sidste måneds tid. Grunden hertil findes i min eksamensperiode, som er veloverstået nu, for i tirsdags afleverede jeg den sidste eksamen på 2. semester; en ugeopgave i postkolonial og amerikansk litteratur. 

Jeg har fejret det med sushi-dates med veninderne og en afslutningsbar på universitetet, som alt sammen har været startskuddene for en tre måneders lang sommerferie. Først til september starter jeg på 3. semester, så jeg har mange frie stunder i vente i den kommende periode, som jeg kan bruge, ligesom jeg har lyst. 

Fordi jeg så ofte omtaler min uddannelse, da det fylder en så stor del af mit liv, vil jeg snarest skrive et indlæg om min oplevelse med de to første semestre på engelsk-uddannelsen på Københavns Universitet. Hvad enten det kan tilfredsstille nysgerrighed eller bruges som inspiration for egne valg i uddannelsesjunglen, håber jeg, at I har lyst til at læse med, når indlægget kommer op.

2 kommentarer:

  1. Tillykke med afleveringen og sommerferien. :) Jeg har selv lige afsluttet min gruppeeksamen for i år og har nu 1½ uge "læseferie" før den sidste prøve d. 20. Og så har jeg sommerferie i 2 måneder. Glæder mig også voldsomt. :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg takker! :) Og jeg kan godt forstå, at du glæder dig; din sommerferie lyder også helt velfortjent med alle de eksamener. Jeg ønsker dig held og lykke d. 20. ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...