onsdag den 12. juni 2013

Father's Day

På fars dag, d. 5. juni, gav jeg min far et oplevelsesgavekort til at tage ud og spise Palæo også kendt som stenaldermad, da han er rigtig interesseret i den slags. Dagen i dag er derfor gået ude i Torvehallerne ved Nørreport Station i selskab med ham. Selvom jeg er kørt forbi Torvehallerne masser af gange, har jeg aldrig været derinde; stedet er fyldt med lækre råvarer, delikatesser og generelt ting, der har at gøre med kulinariske oplevelser, så min far og jeg brugte et par timer derude med at snuse rundt, før vi sluttede af med en tur på Agnes Cupcakes (som jeg aldrig har smagt noget fra før i dag, på trods af jeg har en del veninder, der tit omtaler det). Skøn mad, skønt vejr, skøn dag.

4 kommentarer:

 1. Fine billeder fra (en sikkert) vidunderlig dag. Hvor ser det bare skønt ud; og hvor er det dog en betænksom gave at give.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tusinde tak; du kan tro det var en vidunderlig dag! :) Min far blev også utrolig glad for gaven, og jeg holder generelt af at finde på gaveidéer, da reaktionerne ofte er det hele værd.

   Slet
 2. Lækre billeder, glæder mi til at genopleve Torvehallerne til juli på den årlige ferietur til KBH (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er bestemt også noget at glæde sig til. Det er så enormt hyggeligt at gå rundt derude. :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...