fredag den 16. august 2013

The Sweet Life

Turen går i morgen til Tisvildeleje, hvor jeg skal tilbringe de næste syv dage i sommerhus med 11 herlige venner og veninder fra engelsk-studiet. Glæden er næsten af barnlig karakter, men det passer også udmærket med planerne for ugen, hvor den både står på selskabslege, festligheder og pjattede måder at lære hinanden endnu bedre at kende efter et år som studiekammerater.  

Huset, vi skal bo i, har det hele; indendørs swimmingpool, spabad, sauna, poolbord, bordfodbold, grill, spillerkonsoller i alle afskygninger, bordtennis, dart og kombineret med den underholdning, vi selv medbringer, frygter jeg på ingen måde risikoen for regnvejrsdage. Eftersom jeg ikke har været ude at rejse denne sommer, er turen det tætteste, jeg kommer på et sommereventyr. Jeg håber på, at der kommer et Nyt På Bogreolen-indlæg op i morgen, men ellers vil jeg trykke på pauseknappen for bloggen, mens jeg er væk.

8 kommentarer:

 1. Det ser vel nok dejligt ud. Jeg glæder mig til dit indlæg i morgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det i hvert fald! Forhåbentligt lever stedet op til billederne. Jeg ser også frem til at skrive det. :)

   Slet
 2. Det lyder som en ferie at tage sig den sidste tid, før studiet tager fokus igen. Håber du får en herlig tur med dine medstuderende. :)

  Og som Nikoline, vil jeg også se frem til at læse om dine nye bogfund. :P

  Nina | gravitatingmadness.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! At tage et andet sted hen i sommerferien giver altid et pusterum, og som du selv påpeger, bliver det godt at lade op før studiestart.

   Det er godt at høre, for der er en del af dem i næste omgang. ;)

   Slet
 3. Årh, hvor ser det bare fantastisk ud! God tur :)

  SvarSlet
 4. Hold da op, ser fantastisk ud. Og fed ide at tage på sådan en sommerhustur med studiekollegaerne. Om end jeg ville betakke mig, for at gøre det med mine. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også virkelig et fantastisk hus (og en fantastisk tur, kan jeg nu fortælle, hjemvendt). Haha! Jeg føler mig også heldig over at være på hold med alle de søde mennesker. :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...