fredag den 18. februar 2011

Afslappende vinterferie med Lost

Denne uge har jeg haft vinterferie, og den er - som de fleste andre ferier - gået forfærdeligt hurtigt. Jeg har ikke foretaget mig det helt store dels på grund af afleveringer, arbejde og dels på grund af Lost serien. Jeg ELSKER den. Den er blevet en af mine favoritter. Sidste lørdag modtog jeg alle seks sæsoner, og på nuværende tidspunkt er jeg i gang med den femte. Så I kan godt forstå på det hele, hvor meget jeg har siddet og nørdet det. ;) Jeg har tidligere fået at vide, at de tre første sæsoner er de bedste, og at serien derfra begynder at gå lidt ned ad bakke. Det vil jeg desværre erklære mig enig i. (Der er slet ikke nok Kate/Sawyer øjeblikke med derefter. Hihi.) Dog er den stadig fangende, og jeg glæder mig til at få afslutningen med ...

3 kommentarer:

 1. Tak for rosen - og velbekomme!
  det er også en god bog, selvom jeg kørte lidt surt i den. Jeg kan se, at du er blevet fan ad Lost, hvor dejligt! Selv er jeg kun i gang med fjerde omgang af serien.

  breakingfree.dk/anennikoline

  SvarSlet
 2. Wow, du er godt nok kommet langt. Du må virkelig have siddet og nørdet det :D

  5. sæson er er en af mine yndlings. Især det sidste afsnit!
  Du er altså bare så heldig, at du har alle sæsonerne, så du kan se Lost når du vil!

  SvarSlet
 3. Anne Nikoline - Det kan jeg forstå på din anmeldelse. Måske er jeg af en anden mening. :) Så har du lidt at glæde dig til, hvad angår Lost serien.

  Coewless - Ah, det er også et super spændende afsnit. Det vil jeg gerne give dig ret i. :) Nu er jeg i gang med sjette sæson. Min yndlingssæson er den tredje. Den resulterede simpelthen i så mange tårer. :D Fjerde sæson er jeg til gengæld ikke så vild med.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...