søndag den 6. februar 2011

Lost-feber

Yup, Lost-feberen raser hos mig, og det er også grunden til, at jeg har været så fraværende på bloggen. Forleden lånte jeg 1. sæson af Lost af en ven. Jeg har nemlig længe godt kunnet tænke mig at se serien, men bare ikke haft tid og mulighed for det. I går nat blev jeg endelig færdig med at se den, og jeg kunne simpelthen ikke lade være - jeg bestilte alle 6 sæsoner i dag. Argh! Det er mange penge, men stadigvæk - jeg elsker tv-serien!! Hvor jeg dog bare glæder mig til at modtage den. (Mmh, Sawyer)

10 kommentarer:

 1. BEDSTE SERIE EVER! Yndlingsserien over alle!
  Jeg glæder mig til at engang få alle sæsonerne. Jeg vil så gerne have den amerikanske boks, men den er ikke region 2 :(.

  Og du har helt ret angående Sawyer. Han er simpelthen for lækker!

  SvarSlet
 2. Jeg er også fuldstændig besat af den. Kan slet ikke vente på at modtage resten af sæsonerne! ;) Tænker du på den der Deluxe Edition, eller den som jeg har bestilt?

  SvarSlet
 3. Den er fantastisk!
  Du må endelig lige tage et billede når du får den! :D

  Ja, eller i hvert fald den amerikanske version. Den er simpelthen for lækker.

  SvarSlet
 4. Det skal jeg nok! ;) Deluxe Edition koster i Danmark 1700 - det er helt vildt. Jeg håber, at du får fat på den amerikanske version så. :)

  SvarSlet
 5. Men hvilken er deluxe edition'en?
  Og hvad kostede den du har købt? :)

  SvarSlet
 6. Min er denne, som kostede ca. 620 kr., da jeg købte den (men den er netop blevet sat op): www.amazon.co.uk/Lost-Complete-Seasons-1-6-DVD/dp/B0036DE0Q8/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1297281312&sr=8-1-fkmr0

  Deluxe er denne, hvor der bl.a. følger spil o.l. med: www.amazon.co.uk/Lost-Complete-Seasons-Premium-Senet/dp/B003ZYDMY4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1297281491&sr=8-3 (kan også fås på CDON)

  SvarSlet
 7. Jeg er nød til at fortælle dig, hvor lykkelig jeg er over at se, at Lost-feberen også raser hos dig.
  Min hverdag har primært bestået af at se lost flere timer i streg, fordi serien er så vidunderlig! Jeg mangler dog #5 og #6 så jeg ofrsøger at hodle lidt igen, til penge er med på at gå amok. :-) Hvor langt er du med serien?

  www.breakingfree.dk/annenikoline

  SvarSlet
 8. Ha ha! Sådan tror jeg også, at min vinterferie bliver - selvom jeg har en milliard afleveringer, som jeg skal lave ved siden af.

  Desværre, er jeg slet ikke nået ligeså langt som dig i serien. Jeg har kun set 1. sæson, men skal nok give tegn fra mig, når jeg er nået længere. ;)

  SvarSlet
 9. Jeg kan sagtens sige til jer, at resten af serien er helt fantastisk. Den bliver underlig (underligere) men den er så fed!

  Jeg ved ikke helt hvad jeg gør. Jeg vil så gerne have alle Lost sæsonerne NU, men jeg vil helt have den jeg ikke kan så :(. Men jeg har også de fire første sæsoner, så den kan jeg bare se intil da :D

  Du har virkelig givet mig lyst til at se Lost! :D

  SvarSlet
 10. Det har jeg også fået at vide af andre. Men jeg håber, at den fortsætter med at være awesome! :)

  Det kan jeg da godt forstå. Ha ha, du må undskylde. Jeg skal til at gå i gang med sæson 3 i dag. Uuuuh. :D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...