lørdag den 29. januar 2011

To read #5


Se lige disse skønheder. De er alle sammen en del af Penguin Classics og skrevet af bl.a. Jane Austen, Charles Dickens, Oscar Wilde, Emily Brontë, Lewis Carroll, Homer osv. For ikke så længe siden besluttede jeg mig for at begynde at samle på klassikere, fordi jeg alligevel skal læse nogle her i år. Disse er muligvis de allerflotteste, som jeg er faldet over (men også dyreste, hvis jeg skal have dem alle).

Desværre er jeg lidt splittet, fordi jeg også har fundet de samlede værker af nogle af ovenstående forfattere, der er læderindbundne - og også ufattelig smukke. Det er dog bare ikke af alle forfatterne, at jeg kan få de samlede værker, og derfor vil jeg blive nødsaget til at købe nogle i det ene format og andre i et andet. Disse, som jeg har fundet, vil pynte SÅ godt på bogreolen. Hvad skal jeg dog gøre? :)

4 kommentarer:

 1. Wow, hvor er de flotte. :D

  Jeg har det bare lidt sådan, at jeg bedst kan lide at læse klassikere på dansk - synes tit de er lidt svære at læse på engelsk og vil gerne have den fulde læseoplevelse :)

  - Rebecca, breakingfree.dk

  SvarSlet
 2. Ja, ikke? :D

  Det kan jeg godt forstå. Sådan har jeg det også lidt, men nogle (dog ikke alle) af klassikerne er tilgængelige nok, hvad angår læseoplevelsen.

  En stor del af klassikerne er faktisk (lovligt) lagt ud på nettet, på alle mulige hjemmesider, bl.a. denne: planetebook.com

  Prøv at tage et kig på nogle af dem, så vil du se, hvad jeg mener. :) Indtil videre har jeg også kun selv læst klassikere på dansk, men jeg vil gerne snart give originalerne et forsøg. ;)

  SvarSlet
 3. wow de er flotte, hvor har du købt dem henne har altid godt kunne tænke mig sådan nogle flotte bøger (:

  SvarSlet
 4. hej
  jeg har lige lavet en blog og kunne rigtig godt tænke mig at høre jeres menning om den. så hvis i har lyst så kom og tjek den ud http://ungdomsborger.blogspot.com/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...