fredag den 28. januar 2011

Nyt på bogreolen #8

Luxe - Anna Godbersen ♥ Frygtens Skole - Richelle Mead ♥ Bidende Kulde - Richelle Mead

Så har jeg fået nye bøger igen, igen. Alle tre skal anmeldes for Kultur for Unge. Faktisk er min første boganmeldelse (Skønne Ondskab af Rebecca James) næsten lige blevet lagt op, og jeg har linket til den under siden 'Boganmeldelser'. Men I får også lige linket her. Hvis jeg selv skal sige det, er jeg ret stolt af den. Her på bloggen har I også et par anmeldelser til gode - Clockwork Angel af Cassandra Clare og Masquerade af Melissa de la Cruz. De kommer på et tidspunkt, bare rolig.

Især Luxe kan jeg slet ikke vente til at komme i gang med, men jeg har også hørt meget godt om Vampyr Akadamiet serien. Lige pt. læser jeg dog årets første klassiker (et af mine læsemål), som min mor anbefalede og købte til mig for lang tid siden - men som jeg aldrig har fået læst. Den hedder Tre mænd i en båd og er skrevet af Jerome K. Jerome. Indtil videre har jeg læst sådan ca. tre kapitler, og jeg kan godt fortælle jer, at den er hylende morsom - samtidig med, at den er skrevet på en dejlig, smuk, gammeldags facon. Jeg er allerede vild med den!

2 kommentarer:

  1. Den der Luxe har jeg faktisk også kigget på flere gange, men har endnu aldrig taget mig sammen til at gøre alvor af det. Nu kan jeg jo så på et tidspunkt læse din anbefaling og se, om jeg alligevel skulle kaste mig over den. :)

    SvarSlet
  2. Jeg har også kigget på den et stykke tid, og forsiden er da også bare smuk! Anmeldelsen bliver lagt op på Kultur for Unge. Men jeg skal nok huske også at smide et link op her på bloggen. :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...