torsdag den 27. januar 2011

Italien, here I come!

Måske ikke lige nu og her - men til sommer! Jeg har slet ikke fået fortalt jer de gode nyheder. For et par måneder siden fik jeg at vide, at skolen havde udvalgt mig til at repræsentere dem samt Danmark i et udvekslingsophold i sommerferien - som den eneste fra hele skolen (og vistnok også hele min by). Jeg ville ikke nævne det, før det var helt på plads, hvor jeg skulle hen osv. Men i tirsdags fik jeg besøg af en mand fra Lions Club, som skal sponsorere min tur.

Det er et tre ugers ophold i Norditalien, hvor den første uge foregår hos en værtsfamilie, mens de to resterende uger foregår på en camp med en masse unge imellem 17-21 år. Jeg kan slet ikke fatte det! Er simpelthen lykkelig. Jeg mener, Italien var det land, som jeg allerhelst ønskede mig at komme til, og da han fortalte det, kunne jeg slet ikke tro mine egne ører. Det er bare så fedt. Jeg har aldrig været der før, og det gør nærmest det hele endnu bedre Nærmere info følger (når jeg vel at mærke selv får mere at vide om det). Hihi! Her er nogle billeder af det smukke Norditalien, som jeg har opstøvet på nettet.

4 kommentarer:

 1. Årh, tillykke med det! Hvor må du altså bare være glad og stolt. :D
  Og Norditalien lyder bare som et lækkert, lækkert sted at skulle hen! Hvor er jeg misundelig. ;)

  SvarSlet
 2. Ih, taaak! :) Det er jeg skam, og det er mine forældre også. Men jeg er da sikker på, at du så skal andre spændende steder hen i sommerferien? ;)

  SvarSlet
 3. Ja, vi overvejer stadig, hvor turen skal gå hen. Det er ikke nemt, når man gerne vil opleve forskellige steder. ;)

  SvarSlet
 4. Nej, det er klart. Men det er også nærmest en glæde og spænding i sig selv at vælge en bestemt destination.

  Jeg er også så heldig, at jeg skal på studietur til New York i april-maj. Så jeg får i hvert fald set lidt af hvert i år. ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...