mandag den 24. oktober 2011

Længe siden ...

Jeg har været ualmindelig dårlig til at skrive indlæg. Hver gang jeg beslutter mig for, at NU skal det være, nu skal jeg blive mere aktiv, så bliver jeg det præcis modsatte. Denne gang vil jeg derfor ikke prøve at tvinge mig selv til at skrive flere indlæg. Jeg vil i stedet bare se tiden an og skrive, når jeg føler for det.

Her til aften har jeg skrevet en anmeldelse af A Game of Thrones, som jeg blev færdig med i efterårsferien. Jeg håber, at I har mod på at læse og kommentere anmeldelsen. Savner at befinde mig i bloggernes verden og diskutere bøger med andre bogbloggere. Jeg håber, at I har det godt derude og får læst en helt masse. :)

1 kommentar:

  1. Lost Sæson 3 er simpelthen bare så god. Det er dér hvor den sådan er nogenlunde til at følge med i, og der sker bare så mange spændende ting!
    Ellers er jeg også vild med sæson 5, som har et par af mine ydlingsafsnit i sig! :D.

    Og hvor kender jeg godt den der følelse, når man siger "nu er det nu" og det bare ikke bliver sådan. Sådan synes jeg tit jeg har det, og så bliver det bare ikke sådan. Jeg prøver virkelig også at holde mig selv igang nu kan jeg mærke! ;D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...