lørdag den 21. januar 2012

Nyt på bogreolen #14

I et tidligere blogindlæg nævnte jeg, at som belønning for at have nået mit mål (læse 44 bøger i 2011) købte en bog til mig selv. En bog, jeg havde på min To Read liste. Lost Encyclopedia er selvfølgelig bogen, som jeg fabler om. Bogen var både nedsat, der var fri fragt på Saxo, og jeg havde et gavekort, så jeg endte kun med at skulle af med 160 kr. for den, selvom den koster 360 kr. Undervejs blev bogen forsinket, fordi den røg i restordre. Heldigvis modtog jeg den dog i begyndelsen af ugen, og jeg er absolut lykkelig for endelig at have den hjemme. Med 400 sider og over 1500 billeder bliver encyklopædien ikke en, som jeg kommer til at læse i et hug, men ikke desto mindre glæder jeg mig til at genses med alle mine yndlings personer, steder og situationer i bogen. Det kan godt være, at jeg på et tidspunkt poster et mere dybdegående indlæg om bogen med tilhørende billeder.


Lost Encyclopedia - Paul Terry

4 kommentarer:

 1. Den er vildt god! Lånte den engang, men besluttede jeg måtte eje den, så læste ikke færdig. Men rigtig spændende! Godt køb :-D

  SvarSlet
 2. Jeg elsker den! Jeg har simpelthen haft så god brug af min siden jeg købte den. Hver gang jeg ikke kan huske noget, eller ikke ved noget om Lost, så hiver jeg den frem. Den er guld værd. Og så elsker jeg bare at kigge på de flotte billeder!!

  SvarSlet
 3. Nej, jeg tænker det bliver en fødselsdagsgave til mig selv, sammen med Harry Potter på engelsk :)

  Og jamen jeg regner med at anmelde den, men hvoornår den lige bliver læst, tør jeg ikke sige noget om :)

  SvarSlet
 4. I am jealous! This looks awesome. This is a book one must own.
  Happy Reading :)
  Books&Beyond

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...