lørdag den 7. april 2012

Coolstuff godter

For nyligt modtog jeg min bestilling fra Coolstuff.dk, hvorfra jeg fik to anderledes, men ganske praktiske sager i postkassen. Jeg syntes lige, at jeg ville dele min mening om dem med jer.


Den ene ting er en såkaldt Spork; en ske, en kniv og en gaffel, som jeg vil tage med mig i skole. Den fås i rigtig mange farvevarianter. Skeen samt gaflen er nemme at håndtere, men kniven kræver, at man holder på maden med fingrene for at kunne skære.

Den anden er en Travalo. Travaloen er en beholder, hvortil man kan overføre parfume fra den originale flaske. Det er ikke rocket science at udføre overførslen, så man skal ikke være bange for at gå galt i byen med produktet. Jeg hørte første gang om den på Youtube, hvor den blev rost for at være kompakt, let og smart. Og hertil kan jeg kun erklære mig enig. Samtidigt kan jeg rigtig godt lide designet og farven. Travaloen kan fås i bl.a. guld, sort og sølv foruden den sarte pink, som jeg bestilte den i. Den er røget direkte ned i min toilettaske, så jeg kan tage den med mig på farten.Desuden skal Coolstuff lige have ros for den hurtige levering. Jeg lagde bestillingen om mandagen og modtog den allerede næste dag. På hjemmesiden kan man finde mange sjove ting, både til gaver og til en selv, så jeg kunne helt sikkert godt finde på at bestille noget derfra en anden god gang.

3 kommentarer:

 1. Ja det er så dejligt at kunne hygge med sin mor :)

  Mange tak :)

  SvarSlet
 2. Helt sikkert :) den kan klart anbefales ..
  Jeg var med min mor inde og se den og vi var begge to rart vilde med den.
  Den er også lige blevet en del af min film samling.

  Self :D Jeg linker dig med det samme.
  Jeg kan se at du har købt Travalo fra coolstuff.
  Har du prøvet den af?

  SvarSlet
 3. Ja :D jeg synes bare den var lidt besværlig at få parfume i..
  men det kan godt være at det er mig der ikke kan finde ud af det :P

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...