lørdag den 2. juni 2012

Say hello to my new BFF.


I over et over et år har jeg villet købe en Macbook Pro 13,3" (eller en Macbook Air, men nu faldt valget på Pro'en!). Efter længe at have undersøgt fordele og ulemper ved de to alternativer var jeg ude at købe den. Bærbaren er både købt til mit næste år på universitetet og som en tidlig studentergave til mig selv. Jeg elsker den allerede! It rocks.

5 kommentarer:

 1. Nøøjjjj, hvor er den fed! :D Intet slår Mac - simpelthen. Selv har jeg en hvid MacBook - en helt sjælden sag efterhånden, nu når de hvide ikke findes på markedet mere.
  Håber, du bliver glad for den. Men det kan jeg næsten garantere dig. Især også som studiekammerat. :)

  //Katja

  SvarSlet
 2. Åh Mac kærlighed. Du bliver så glad for den! I promise.

  SvarSlet
 3. Tillykke med den :D Er det første gang du har en Mac?
  Jeg skal købe en ny bærbar til næste år, og der overvejer jeg at købe en mac, men jeg har aldrig haft en, så jeg ved ikke om jeg vil blive glad for den

  SvarSlet
 4. Det var så lidt :) det altid fedt at få noget nyt som man har kigget på.

  Jeg har også kun hørt godt om den, men jeg kender ikke nogle der har en så jeg ved ikke hvordan den er at sidde med. Jeg kender folk der har en Ipad, men det jo ikke det samme :)

  Jeg er ret vild med appels desigen/produkter så, det er en af grunden til jeg selv overvejer at købe en. Men jeg havde nu også tænkt mig at gå ned i vores Fona butik og spørge dem ad.

  SvarSlet
 5. Tusind tak. Jeg tegnede altid som barn, men gør det nærmest aldrig længere. Så det er lidt mærkeligt at forsøge sig med det igen. ;) Jeg takker i hvert fald for at der er noget der hedder et viskelædder! *host*

  Glæder mig til at begynde rigtigt på scrapbogen. Tror (ved) at det bliver en fantastisk og spændende tur, så glæder mig til at have et fedt, personligt minde om den bagefter. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...