onsdag den 5. september 2012

I'm the exception and you know it

Så får I lige et smugkig på min foreløbige bunke af studiebøger, jeg har ofret ca. 2500 kr. på. Det er dyrt at være studerende, skulle jeg hilse at sige! Og så ville jeg bare lige fortælle, at jeg har haft en skøn studiestart, og jeg elsker, elsker, ELSKER studielivet. I morgen har jeg en fridag, hvor jeg vil få læst op på den tonsvis af forberedelse, som jeg allerede har for.


9 kommentarer:

 1. Det er helt vildt dyrt at være studerende! jeg har selv lige brugt 2000 kr og er ikke engang færdig med at købe ind :/

  Jeg bliver altid så begejstret når jeg læser om andres glæde ved studiestart og får helt lyst til selv at starte på hvad de så end læser :D haha
  Men jeg har vidst nok at kæmpe med på mit eget studie ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg læser Samfundsvidenskabelig Bachelor på Roskilde Universitet :-) Så har lige været ude og købe en masse politologi og sociologi bøger (jeg bliver sååå klog. hæhæ)

   Slet
 2. Hold da op, det er mange penge. Jeg bruger måske mellem 500 og 1000 på bøger pr. semester, hvis der da overhovedet er nogen bøger. Har faktisk ikke specielt mange, så det lyder helt vildt når I bruger flere tusinde på bøger.

  Dejligt at høre at studiestarten var god. Det betyder også bare alt, at man kommer godt igang på sit nye studie, både på den ene og anden måde.

  SvarSlet
 3. Det er ikke så tit, jeg siger det, men de studiebøger ser nu ret spændende ud :-D

  SvarSlet
 4. Jeg læser til Landinspektør på Aalborg universitet, men det er nok mere selve studiet der gør at vi ikke har ret mange bøger. Der findes ikke super mange lærebøger i de emner vi har undervisning i, og derudover er en masse lovstof en del af pensum, og de kan jo frit læses på nettet.

  SvarSlet
 5. Uf, kender det alt for godt .. Måtte punge ud med 2800 da jeg startede på første semester - heldigvis inkluderede det også bøgerne til andet semester .. Det er godt nok mange penge at smide på en gang synes jeg .. Av på mit dankort i hvert fald xD

  SvarSlet
 6. Puuh, den er lidt større end min :)

  SvarSlet
 7. Velkommen i klubben! Min bunke er ikke så stor endnu, med mindre vi vedlægger de mange kopire, som jeg har været nødt til at udskrive. Puhhh... Der er meget, men det skal nok blive godt. Din American Literature ser særligt spændende ud.

  www.breakingfree.dk/happythoughts

  SvarSlet
 8. Det bliver hurtigt tungt, når det skal foregå foran skærmen; der sker jo så meget der i forvejen, så læsning burde ikke være én af dem. Mange af vores tekster vender også helt forkert i forhold til skærmen, så det er næsten nødvendigt at printe ud, for at læse det ordentligt, og så kan man jo også overstrege og skrive noter.

  Det er spændende bøger. Jeg tænker lidt, at du læser engelsk. Er det helt forkert? Ja, min studiestart har været god, men tidskrævende på et niveau, jeg ikke havde forventet. Jeg har siddet på skolen med hjemmearbejde - ikke afleveringer - i seks timer nu, og har kun været igennem to fag. Det er helt vildt.

  www.breakingfree.dk/happythoughts

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...