mandag den 20. maj 2013

Nyt på bogreolen #29

Som jeg sad og kiggede på dette billede, var der noget, der gik op for mig. Sikke mange røde bøger! Eller røde bogrygge, for et par af bøgerne har helt andre farver på forsiderne. Man skulle næsten tro, at jeg havde købt bøgerne baseret på min yndlingsfarve, selvom det nu ikke helt er tilfældet.


The Selected Works of Virginia Woolf af Virginia Woolf ǀ Dracula af Bram Stoker ǀ The Fast Diet af Dr. Michael Mosley og Mimi Spencer ǀ The Inheritance of Loss af Kiran Desai ǀ Quicksand af Nella Larsen ǀ Pi's Liv af Yann Martel ǀ Ekstremt Højt & Utrolig Tæt På af Jonathan Safran Foer ǀ Gods, Rites, Rituals and Religion of Ancient Egypt af Lucia Gahlin ǀ The Roman World af Nigel Rodgers ǀ The Ancient Greek World af Nigel Rodgers ǀ The Ultimate Encyclopedia of Mythology af Arthur Cotterell & Rachel Storm ǀ Clockwork Princess af Cassandra Clare

Størstedelen af disse bøger købte eller fik jeg for lang tid siden. Bunken består af en blanding af klassikere, studiebøger (The Inheritance of Loss og Quicksand), nyligt filmatiserede bøger, faglitteratur og en enkelt ungsdomsbog. Nogle af dem er allerede læst og vurderet på Goodreads.

Fagbøgerne om mytologi, etc. er gaver fra min mor, og de er gode til både at tilfredsstille min nysgerrighed og hjælpe mig på vej, når jeg selv skriver fiktion. Så er de simpelthen fyldt med de smukkeste fotografier og illustrationer. Dracula er en del af Barnes & Noble's Leatherbound Classics Series, som jeg godt kunne tænke mig at begynde at samle på. Jeg har søgt om at få et valgfag i The Gothic Novel næste semester, hvor jeg bl.a. skal læse Stokers roman, så jeg tænkte, at det var en god undskyldning for at smide nogle penge efter den flotte udgave.

10 kommentarer:

 1. Hvor er det flot med alle de røde bøger :)
  Har du allerede læst Pi's liv?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, ikke endnu, men jeg er i fuld gang med den. Har vendt 108 sider, og jeg elsker den allerede! :)

   Slet
  2. Den er virkelig også helt fantastisk, så det forstår jeg godt!! :)

   Slet
 2. Ja, sikke en fantastisk flot udgave af Dracula. Tror lige jeg må ind og se på den læder-indbundne serie du taler om. Har netop skrevet dette værk på listen over bøger, jeg snart må læse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg bestemt, at du bør gøre. Deres indbinding og udformning er helt fantastisk!

   Jeg kan heller ikke selv begribe, at jeg ikke har fået læst Dracula endnu. :)

   Slet
  2. Nej, tror bestemt den må hjem på min hylde inden længe :)

   Slet
 3. Smukke og skønne bøger, du har fået samlet sammen!

  Jeg har også den fine læderindbundne udgave af Dracula, og jeg knuselsker den. Både for dens indhold og dens indpakning; Barnes & Noble Leatherbound Classics er drømmebøger. Præcis sådan nogle yndige udgaver, mit ønskebibliotek skulle bestå af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, mange tak! Du kan tro, at de vækker stor glæde hos mig. :)

   Jeg kunne ikke være mere enig i, at Barnes & Noble Leatherbound Classics er drømmebøger; jeg skal virkelig holde mig selv tilbage for ikke at gå ud med det samme og anskaffe mig flere, for jeg har allerede brugt langt over mit bogbudget denne måned. Ups.

   Slet
 4. Smukke, smukke bøger! Din blog er simpelthen super fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! Det er jeg rigtig glad for, du synes. :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...