torsdag den 19. maj 2011

Once Upon a Read-a-Thon


Jeg har besluttet mig for at deltage i Unce Upon a Read-a-Thon, nu hvor jeg alligevel har læseferie. Udfordringen går ud på selv at beslutte sig for et bestemt antal bøger ud over det sædvanlige, som man skal læse i perioden 11.-13. juli 2011. Man kan bl.a. vinde lækre præmier, når udfordringen er slut. Klik på billedet til VENSTRE på bloggen for at læse mere om udfordringen og tilmelde dig!

Btw. så afleverede jeg min DSO i dag. Jeg sad først oppe til kl. 2.00 i nat og skrev på opgaven, og jeg havde brugt aftenen på at læse en hel roman i forbindelse med opgaven. Og så stod jeg op kl. 8.30 for at skrive videre. Romanen, som jeg læste i går, hedder Forraadt og er skrevet af den norske forfatterinde Amalie Skram, som jeg nu er blevet meget interesseret i at læse flere bøger af. Forraadt var virkelig romantisk og sørgelig, og hvis man som jeg elsker litteratur fra slutningen af 1800-tallet, starten af 1900-tallet, så bør man læse den. Faktisk sidder jeg lige nu og overvejer at købe klassikeren Constance Ring, fordi der er 20% af på Saxos bøger de næste fire dage. Jeg har jo den undskyldning, at jeg skal læse mindst 5 klassikere i år. Skulle man gøre det??

4 kommentarer:

 1. Jeg har ikke hørt om Unce Upon a Read-a-Thon. Linket åbner kun billedet i et nyt vindue, og ikke næmere info om det :)

  Jeg siger go for it. Man skal aldrig sige nej til et billigt bogkøb! :)

  SvarSlet
 2. Ahhh! Venstre! Jeg sidder og klikker ivrigt til billedet til højre :P LOL. MY BAD.

  Pinligt.

  SvarSlet
 3. Ah! Ja, virker det ikke på den ene måde, så er det bare at finde en anden løsning. :o)

  Kender du bogpriser.dk? Dér kan du søge på bøgerne og så kan du se derinde hvor man kan købe bogen billigst over nettet - virkelig dejlig side! Hvis jeg var dig, ville jeg lige køre bogen igennem bogpriser, for at tjekke om den faktisk ville kunne købes ENDNU billigere :)

  SvarSlet
 4. Ja, det har jeg også oplevet nogle gange. Det er temmelig iriterende!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...