fredag den 23. november 2012

Christmas wish

I kan måske huske, at jeg tilbage i juni måned, da jeg blev student, fik foræret et Canon EOS 600D af mine forældre. Nu har jeg dog fundet et ønske at smide på ønskelisten til jul, som ville være til stor hjælp for min foto-interesse - et såkaldt Gorillapod, som kan købes hos Coolstuff for 325 kr. Jeg er simpelthen vild med de mange muligheder, som Gorillapoden har, så man for eksempel slipper for slørede billeder, og samtidigt er det forholdsvis kompakt, så man kan tage det med sig alle vegne.

Coolstuff har generelt rigtig mange spændende ting, og hvis I mangler julegaveinspiration, kan I jo tjekke deres sjove julegaver ud med ting og sager i alle prisklasser.

4 kommentarer:

 1. Den står også på min ønskeseddel i år.

  SvarSlet
 2. Okay nu har jeg set op til flere bloggere lave sådan en "cool-Stuff" ønskeliste - er det tilfældighed eller rent faktisk sponsoret? For så synes jeg det er god stil lige at skrive det i indlægget :)

  SvarSlet
 3. Hvor er den smart! Den ryger straks på min ønskeseddel :)

  SvarSlet
 4. Andra, hej! :D Hvor er det fedt!!

  Vil lige fortælle, at jeg har lagt en ny challenge ud, hvis du skulle få lyst til at lege med igen i 2013. http://boghunden.blogspot.dk/p/sidste-ars-bogudfordring-var-en-succes.html

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...