tirsdag den 20. november 2012

Wonderbook event in Copenhagen

En lille overraskelse i form af en invitation til Wonderbook eventet i København landede for nogle uger siden i min indbakke. Jeg havde aldrig hørt før om Wonderbook, som er et nyt spil til PS3 udviklet af Sony, skaberne bag EyeToy. Det er en ny interaktiv måde at opleve bøger på igennem fjernsynet ved brug af spillekonsollen. Jeg må indrømme, at jeg ikke er den store gamer, men da jeg hørte ordet bøger involveret, tænkte jeg straks, at det kunne blive spændende. Og det var det helt sikkert også.
PR eventet blev afholdt i Valby hos Nordisk Film fredag d. 9. november. Kl. 12.00 blev jeg vist ind i et ventelokale med forfriskninger, hvor journalister, spilentusiaster og fotografer ventede spændt. Kvart over trådte vi ind i biografen, hvor tre inspirerende navne skulle holde oplæg om udviklingen af spil, bøger og meget andet; Russell - skaberen af wonderbook, Elisabeth Staksrud - Ph.D. i kommunikation og medier fra Havard University og Bob Stein - pioner inden for udviklingen af e-bøger. Det var tankevækkende at høre deres idéer om, hvad fremtidens bogoplevelse indebærer, om vi er ved at bevæge os helt væk fra den traditionelle bogform og hen mod noget langt mere teknologisk og interaktivt, og hvad konsekvenserne i så fald er.


Da oplæggene var færdige var der mulighed for at få et interview, se lokale børn spille, eller man kunne selv få lov til at prøve Wonderbook. Som noget helt særligt, fik alle deltagere en goodiebag med sig hjem fra eventet - Wonderbook: Book of Spells, lavet i samarbejde med J.K. Rowling (yes, I læste rigtigt!), og en PS3 Move Bevægelses-Controller. Jeg glæder mig som et lille barn til at få prøvet det.


1 kommentar:

  1. Uhh, jeg har godt set, at der skulle komme den dér Book of Spells med noget J.K Rowling ind over.. Glæder mig til at høre, hvad du synes om det, og om det er noget, man er nødt til at anskaffe sig :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...