onsdag den 28. november 2012

Shades from Sunglasses Shop

SunglassesShop.com spurgte mig, om jeg havde lyst til at anmelde et par af deres solbriller, hvilket jeg takkede pænt ja til. Af dem, jeg kunne vælge imellem, blev det følgende fine par fra deres eget mærke Nueu.


Lad mig starte med indpakningen. Jeg er virkelig, virkelig begejstret for, at der følger et solbrilleetui med, da jeg ellers har det med bare at proppe mine solbriller i tasken ... og så gå og frygte for, om de overlever dagen. Jeg har tidligere overvejet at gå ud at anskaffe mig et etui, men så er det også lige det der med at finde et, der passer. Det behøver jeg ikke tænke på med mine nye solbriller, da etuiet virker til at være designet specielt til brillerne størrelsesmæssigt. Det eneste problem, jeg har med det, er, at stoffet indvendigt fnulrer så meget, at det sætter sig overalt på solbrillen, så jeg gang på gang må pudse dem.

Selve solbrillerne virker til at være solide i både glas og stel. Endnu et plus. Jeg tog dem på en sjælden solskinsdag i november, og de er tilmed behagelige; ingen grimme mærker på næsen eller ømme områder ved ørerne, hvor nogle solbriller ellers har en tendens til at trykke. Og flotte er de jo. Det design, jeg har valgt det i, er ret casual, og jeg ser frem til, at de kommer rigtigt i brug til sommer.

Jeg må sige, at jeg alt i alt er meget positivt indstillet over for virksomhedens produkter og webshop, og jeg kunne sagtens selv finde på at købe endnu et par fra SunglassesShop.com i fremtiden.

1 kommentar:

  1. Hvor er det sødt af dig at sige. Så må vi se, om jeg kan leve op til forventningerne omkring den. :)

    www.breakingfree.dk/happythoughts

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...