lørdag den 13. juli 2013

Mr Wilson Volleyball

Sommersolens varme skær indbyder til badning, grilning og ikke mindst udendørs spil og sport, og en sommersport, der særligt tiltaler mig trods manglende evner, er beachvolley. Hos Coolstuff.dk faldt jeg over den sjoveste volleyball, som forestiller Mr Wilson fra filmen Cast Away med Tom Hanks i hovedrollen; en moderne, filmatiseret Robinson Crusoe fortælling, der gang på gang, efterlader et betydeligt indtryk på mig, blandt andet på grund af forholdet til bolden Mr Wilson, der udspringer af ensomheden på en øde ø.Selvom jeg ikke regner med, at turen til sommerhuset i Tisvildeleje næste måned hverken fører til en øde ø eller ensomhed, ville jeg elske at kunne tage Mr Wilson under armen og lade ham møde vennerne fra universitetet, jeg skal afsted sammen med, for dem der kender filmen vil højst sandsynligt fornøjes over referencen. Mr Wilson koster kr. 139, men det syntetiske læder er til gengæld også af høj kvalitet, og ventilen er fremstillet af betylgummi, der ifølge forhandleren gør, at luften bliver, hvor den skal være, nemlig inde i bolden. Størrelsen og vægten svarer til en officiel volleyball, og da jeg ikke ejer sådan en i forvejen ville jeg ikke have noget imod at få Mr Wilson kastet i min retning.

3 kommentarer:

 1. Jeg synes nu loven er ganske rimelig, sådan overordnet set. Der er plads til forbedringer. Jeg synes fx ALDRIG det er i orden at kunne aflive andres dyr. Men det sagt, så er det et valg at have dyr, ikke en menneskeret. Og ens valg bør man ikke trække ned over hovedet på andre, uanset om det er en kat eller hvad det så ellers er.
  Jeg holder meget af hunde, fx. Vi har altid haft hund i min familie. Men jeg har valgt ikke at have én selv. Min nabo har valgt anderledes, de har tre. Men trods min kærlighed til hunde vil jeg gerne betakke mig at de render rundt i min have, skider over det hele og graver potteplanter op. Jeg har det ligesådan med katte. Jeg elsker katte. Jeg har selv valgt at have én. Men det har mine naboer ikke, og derfor skal de heller ikke belemres med hende. For slet ikke at tale om at der er mennesker der er direkte bange for visse dyr. Uanset grunden bør det dog være en ret at man på sin egen private grund har fred for andres dyr. Man har betalt for sin have, så bør det også være op til én selv hvad der skal være i den.

  Og nej, som katteejer kan man ikke holde styr på hvor ens udekat er, medmindre man laver en løbegård til den/hegner hele haven ind. Det har jeg ikke mulighed for. Men havde jeg, ville jeg lave en stor gård til hende, hun kunne rende rundt i, når hun ville være ude. :)
  Boede jeg på landet, med 10 km til nærmeste nabo ville hun nok også få lov til at være udekat. Der er trods alt en grænse for hvor langt dyr (normalt) løber væk fra deres eget territorium, og det skal man selvfølgelig også have med i regnestykket. :)

  SvarSlet
 2. Sikke en fantastisk bold! Åh Mr Wilson er noget af det bedste ved Cast Away og "han" får en tåre frem i øjenkrogen hver gang! Den kunne jeg også godt tænke mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mr Wilson bliver virkelig en karakter i sig selv, der - som du påpeger - vækker følelser og bliver skyld i tårer, hvilket jeg også selv har oplevet. Jeg får helt lyst til at gense filmen nu. :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...