onsdag den 10. juli 2013

Once Upon a Read-a-Thon: Mini Challenge


I dag er tredje og sidste dag for bogudfordringen Once Upon a Read-a-Thon 2013. Jeg må desværre erkende, ligesom jeg skrev på Twitter, at træning og solbadning blev prioriteret frem for læsning disse varme julidage. Målet om at læse 1200 sider befinder sig langt oppe i skyerne, og de få sider - knap 200, jeg har læst af A Storm of Swords af George R. R. Martin - kan ikke udgøre de vinger, der skal til for at nå målet.

Ikke desto mindre har jeg valgt at besvare denne Mini Challenge fra Dizneeee's World of Books, der går ud på at nævne favorit genre, favorit bog inden for genren og favorit karakter fra samme genre.


 • Favorit genre: Jeg kan ikke kun nævne én, men jeg kan nævne en af mine favorit genrer, nemlig dystopiske ungdomsromaner (Young Adult Dystopia).
 • Favorit bog inden for genren: Uden tvivl The Hunger Games, som jeg håber på at blive færdig med at genlæse hen over sommeren.
 • Favorit karakter inden for genren: Katniss Everdeen, en af de mest spændende karakterer, jeg har stiftet bekendtskab med inden for det literære univers.

Til alle jer, der også deltager i Once Upon a Read-A-Thon 2013, kunne jeg godt tænke mig at høre, hvordan det går?

7 kommentarer:

 1. Great answer Andra, I also chose YA Dystopia, couldn't pick between YA Dystopia or Paranormal but went with the former as it seemed so many people were choosing Paranormal.

  My #OUReadathon

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks! Well, I haven't read so many YA Paranormal but since so many people chose it as their favourite, maybe I should get started. ;)

   Slet
 2. The Hunger Games was great! I haven't gotten to re-read them. I should do that!

  SvarSlet
  Svar
  1. Definitely! I had much of the same experience when reading the book the second the time round as the first time, but I also noticed some beautiful details that were either lost or quickly forgotten during the first read.

   Slet
 3. Du er ikke den eneste, der intet får læst. Mine dage smutter også bare forbi med solskinsdasen frem for læsning. Men man må nyde vejret, mens det er der. Bøgerne løber jo heldigvis ingen steder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret med det lunefulde vejr vi har herhjemme, hvor risikoen for regnvejr truer med at ødelægge solskinslykken. I går var det smukt, i dag er det koldt og blæsende. Brr.

   Slet
 4. Jeg har ikke en chance for at komme ind på KU, desværre :( Men ville ellers gerne.
  Jamen det ved jeg faktisk ikke helt endnu :) Hva med dig?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...