søndag den 7. juli 2013

Once Upon a Read-a-Thon


Jeg har før deltaget i nogle Read-a-Thons, men desværre aldrig helhjertet. Sabinas indlæg om Once Upon a Read-a-Thon 2013, oprettet af denne blogger, inspirerede mig imidlertid til at prøve igen. Det går ud på at sætte et læsemål ud over det sædvanlige, som man så skal forsøge at indhente på tre døgn (fra d. 8. juli kl. 6:00 - d. 11. juli kl. 6:00), og der er også en præmie på spil, nemlig et gavekort til bookdepository.co.uk på $100. Jeg er på!

Mit læsemål er 1200 sider, så jeg håber på i hvert fald at færdiggøre A Storm of Swords af George R. R. Martin, læse Delirium af Lauren Oliver og Three Men on the Bummel af Jerome K. Jerome.

I kan følge mig på Twitter, hvor jeg vil tweete om udfordringen.

7 kommentarer:

 1. Jeg er også virkelig glad for løsningen, for så fik den alligevel lidt mere tid at gå på, reolen, i stedet for at jeg skulle ud og investere i nyt, når der jo i virkeligheden var masser af spildplads.

  Jeg er lige gået i gang med A Clash of Kings, og ih, altså, den serie er simpelthen fantastisk. Er glad for, at jeg har så meget til gode endnu. Især også med tv-serien, som jeg også er helt vild med (har lige smugset det første afsnit i sæson to, selvom jeg ikke har læst så langt i A Clash of Kings endnu, men det er altså svært at vente...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dog bare skønt, at du også er faldet for den serie, som jeg selv holder så meget af (både bog- og tv-serien).

   Jeg oplever selv fortællingen i omvendt rækkefølge; jeg ser tv-serien, hvorefter jeg læser den bog sæsonen er baseret på. Lige pt. er jeg selv i gang med A Storm of Swords, men det kræver meget af min selvdisciplin ikke at læse den næste bog, hver gang jeg er færdig med en i serien, så jeg føler virkelig med dig mht. til ventetiden.

   Slet
  2. Jeg skifter lidt mellem at læse først og se videre i serien og omvendt. Føler lidt at jeg "snyder" når jeg ser serien inden jeg har læst, haha.

   Men jeg lytter faktisk også til den som lydbog (den danske, vel at mærke), og den er faktisk overraskende god, synes jeg. Virkelig godt oversat, for det første, men det er jo en anden sag, men så også rigtigt godt læst op og meget indlevende.

   Slet
  3. Det kan jeg sagtens sætte mig ind i, og normalt foretrækker jeg også først at læse bogen før jeg ser filmatiseringen. I dette tilfælde lader jeg dog tv-serien udøve sin magi på mig, før jeg dykker ned i det omfattende værk og det giver af en eller anden grund god mening for mig i forbindelse med A Song of Ice and Fire. Hvis jeg gjorde det i omvendt rækkefølge, frygter jeg, at jeg ikke ville have ligeså stor fornøjelse af tv-serien, fordi jeg ville komme til at sidde og sammenligne med den originale fortælling.

   Det lyder godt med lydbogen. På trods af jeg ikke selv er vild med lydbøger - jeg har lyttet til et par stykker, men blev ikke fanget - så kunne jeg godt forestille mig vigtigheden af, at oplæseren er dygtig.

   Slet
 2. Held og lykke med det! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Har du ikke selv lyst til at deltage i år i Once Upon a Read-a-Thon? :)

   Slet
  2. Jeg synes det virker så uoverskueligt når readathons varer flere dage - så jeg venter på Deweys 24h, som også bliver mit første forsøg :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...