lørdag den 10. december 2011

Nyt på bogreolen #12

Jeg fandt for nyligt ud af, at sidst, jeg opdaterede min Nyt på bogreolen, var engang i marts. Så tænker I sikkert: Har hun ikke fået nye bøger i al den tid? Det er slet ikke tilfældet. For jeg har fået masser nye bøger! Nogle af dem er købt tilbage i april/maj, da jeg var i NYC. Jeg har prøvet at opstøve, hvad jeg har fået samlet  i mellemtiden og vise jer sagerne. Og så håber jeg, at I kan bære over med, at Nyt på bogreolen ikke er blevet opdateret i så mange måneder. :) De ligger ca. i den række følge, som jeg har købt/fået/vundet dem i fra venstre hjørne, øverst.

Rumors - Anna Godbersen, Heist Society - Ally Carter, City of Fallen Angels - Cassandra Clare, Øksemorderens kranium - Morten Dürr, Turen går til Norditalien - Preben Hansen, Romeo & Juliet - Shakespeare, Coraline - Neil Gaiman, Kun hvis du har lyst - Margaux Fragaso, A Game of Thrones / A Clash of Kings / A Storm of Swords / A Feast for Crows - George R. R. Martin, Before I Fall - Lauren Oliver, Hilsen fra Rexville - Susanne Staun, Mindet om en snavset engel - Henning Mankel, Nattergalens død - Kaaberbøl & Friis

Næsten halvdelen af bøgerne er læst. Romeo & Juliet af Shakespeare købte jeg i Juliets hus i Italien som et minde derfra, for jeg har ellers Shakespeares samlede værker på dansk på bogreolen. De sidste tre bøger i bunden har jeg for nyligt vundet. Og desuden kommer der snart en anmeldelse af Before I Fall af Lauren Oliver. Foruden disse bøger har jeg modtaget nogle brugte bøger, købt på loppemarked.

1 kommentar:

  1. Er spændt på hvad du synes om "Mindet om en snavset engel" - har selv set på den :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...