onsdag den 11. juli 2012

Clockwork Princess cover


Oh, but I think I'm in love.

I går kunne være med til at fremskynde frigivelsen af coveret på Clockwork Princess af Cassandra Clare ved poste #ClockworkPrincess på Twitter. Jeg gjorde det et par gange, for jeg var godt nok nysgerrig efter den sidste bog i Infernal Devices serien. Forsiderne på bøgerne i denne serie er uden tvivl nogle af de smukkeste forsider, jeg nogensinde har set! Og så er serien jo en af mine favoritter. Jeg elsker, hvordan Tessa er blevet portrætteret, og hvordan man næsten kan mærke magien i historien bare ved at kigge på forsiden. Er simpelthen målløs.

5 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig - det er en meget smuk forside. Jeg er især pjattet med lyset fra bogen - det er magisk og får mig allerede til at digte historier ud fra billedet :-)

  SvarSlet
 2. Hold da sommerferie, hvor er det en flot forside! Jeg er desværre ikke så meget til serien, men med sådan en forside, kan man dog kun sukke længselsfuldt efter at have den på hylden.

  SvarSlet
 3. Den skulle næsten have en piedestal, som kunne fremvise bogen på hylden, som en mægtig konge.Hvis vi nu går bagom forsiden, hvad synes du selv om serien?

  SvarSlet
 4. Det ville i hvert fald gør læsning en hel del lettere, fordi forsiden jo er det første man ser ved en bog.

  Det er da dejligt, at du er glad for serien. Årsagen til, at jeg ikke var helt oppe at ringe over den skyldtes, at jeg synes personerne og historien minder lidt for meget om The Mortal Instruments. Jeg har heller aldrig været en fan af forfatteren skrivestil, som jeg synes er for overfladisk, men hvad jeg holdte af ved The Infernal Devices, bog et, var det victorianske London.

  SvarSlet
 5. Det vigtigste ved at læse, synes jeg selv, er at bogen underholder. En bog kan godt være flot skrevet, men være helt til rotterne handlinsmæssigt. Det er vigtigt, at der er god balance i en bog, selvom jeg selv tror på at underholdningen er det største aspekt i bedømmelsen af en bog.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...