mandag den 30. juli 2012

Let the adventure begin!


Jeg overfaldt næsten den stakkels postmand, da han kom i dag, for jeg vidste, at han havde et helt særligt brev med til mig. Nøj, hvor er jeg bare lykkelig! Er der andre, der har modtaget optagelsesbrevet?

9 kommentarer:

 1. Sådan! Kæmpe stort tillykke, Andra! :D

  SvarSlet
 2. Stort tillykke! Jeg har selv læst engelsk på KUA - et godt sted for en bogorm ;-) Nu bliver jeg helt nolstalgidk!

  SvarSlet
 3. Stort tillykke herfra også! :-)

  SvarSlet
 4. Sjovt, du spørger, for det er lige, hvad dagen i dag er gået med at fundere over. :D Lige nu vil jeg vildt gerne et halvt år på højskole, for at 'samle point' til min kvote 2-ansøgning. :)

  SvarSlet
 5. Jeg synes helt klart at du bør købe dig "Mediatropolis" - Det er 200 kr. givet enormt godt ud, for det er en fantastisk oplevelse. Den overraskede mig virkelig positivt og har klart givet mig mod på at prøve et par af forlagets øvrige udgivelser af, også fra danske forfattere. :)

  Jeg synes virkelig der er Meget få danske forfattere der er noget værd. Ofte, når der kommer en ny er min tanke mest "hvem har du knaldet, for at få den udgivet?" - Og det er ikke pænt tænkt, men Gud hvor er der bare meget bras imellem. Der synes jeg bare tit og ofte at udenlandske forfattere er nogle hak over os.
  Jeg har en kollega der netop har afsluttet forfatterskolen - Og selv tror at hun dermed er blevet jordens ottende vidunder nærmest og altvidende orakel. Og det er ikke første gang jeg hører dét fra en person der har "lært at skrive" - Og så tænker jeg bare; hvis man skal "lære at skrive" for at udgive så meget crap som der udkommer fra danske forfattere, så tror jeg ikke den uddannelse er et kvalitetsstempel. De få danske forfattere jeg holder af, er mennesker der aldrig har "lært at skrive" eller måske max har en læreruddannelse i dansk. Men de kan til gengæld skrive fra naturens side af og gør det godt. :)

  ... Og der var så også lige lidt fordomme dér. :p Jeg erkender gerne at der ér dygtige mennesker iblandt - Også tidligere studerende fra forfatterskolen og lign. kurser. Men 99,9 % af dem rammer bare ikke min form for smag i bøger. Det bliver lidt for Helle Helle agtigt til mig. ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...