tirsdag den 24. juli 2012

Lovin' The Mortal Instruments

Jeg vendte den sidste side i bogen City of Lost Souls af Cassandra Clare i går aftes. Og jeg er stadig lettere åndeløs over, hvor god den var, men jeg ikke kan simpelthen fatte, at jeg skal vente til 19. marts 2014 på den endelige bog i serien, City of Heavenly Fire. 

I mellemtiden kan jeg dog gå og glæde mig til filmen City of Bones, som kommer engang næste år. Dette er en del af den officielle cast so far (I kan se resten inde på IMDB). Øverst fra venstre: Simon, Isabelle, Jace, Clary, Magnus, Jocelyn, Hodge. 

4 kommentarer:

 1. Bortset fra Jace er jeg ret godt tilfreds med castet :)
  Jeg glæder mig til at se filmen, men må nok hellere lige få genlæst bogen (bøgerne) inden. Jeg har heller ikke fået læst nr. 4 endnu..

  SvarSlet
 2. Jeg anede ikke hvem Alex Pettyfer var, så jeg googlede ham og du har fuldkommen ret. Han er også præcis som jeg forestillede mig Jace. Jamie Cambell er ligesom lidt for ... pjevset :/

  Jeg var ikke super vild med de første, da jeg læste dem, så jeg bestemte mig for at vente og genlæse dem når alle var kommet. Muligvis på engelsk. Og så er jeg nødt til at eje 'Clockwork Princess' OMG et smukt cover!

  SvarSlet
 3. Ej æv, at han sagde nej. Men synes da egentlig også det er ret underligt at de tilbyder rollen til en så voksen og 'mandlig' som ham men ender med at give den til en der ikke er de ting hehe ;)

  Lige præcis sådan havde jeg det også med den første. For overfladiske og der skete for meget til at man kunne nå at lære personerne at kende. Men nu skal jeg da have fat i dem, når du taler så pænt om dem :) Og de andre smukke smukke bøger!

  SvarSlet
 4. Mange tak! :D Ja det gør de virkelig, det er ret utroligt, at det går så hurtigt, både året og udviklingen. :)

  Hvor lang tid har du haft din?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...