onsdag den 2. oktober 2013

Don't-Stress-Plan-Cause-You're-Gonna-Make-ItBloggen er ikke glemt, blot nedprioriteret for en stund, da jeg i løbet af de næste mange dage har meget at forberede i forbindelse med studiet. Den bedste metode til at få overblik over planerne er for mit vedkommende at skrive det ned; fragmenter af forberedelse virker harmløs i modsætning til deadlines, der lurer i baghovedet. En sirligt udformet plan pryder derfor opslagstavlen på mit skab, som jeg dagligt står ansigt til ansigt med, og for at opmuntre mig selv har jeg kaldt planen Don't-Stress-Plan-Cause-You're-Gonna-Make-It - og det tror jeg fuldt ud på, at jeg kan!

8 kommentarer:

 1. God idé! Jeg laver også altid skemaer eller lister, når jeg støder på travle perioder eller ikke er så motiveret til at lave noget. - og nu føler jeg mig i hvert fald mindre "mærkelig" over at planlægge næsten hvert praktisk aspekt af mit liv.
  (okay, jeg planlægger til ekstremerne, så jeg er nok stadig mærkelig).

  Anyway. God fornøjelse! Jeg håber, det lykkedes at nå det hele! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg tror ikke, at der er noget mærkeligt i at være struktureret i sine planer - så længe man også giver sig selv lov til spontanitet indimellem. :)

   Mange tak - jeg nåede godt og vel det meste af det, der stod på listen!

   Slet
 2. Det er intet mindre end en fin måde at holde styr på tingene. Jeg er også stor tilhænger af lister med farver, så det er nemmere at overskue.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis (og farver er også lidt livligere at kigge på)!

   Slet
 3. Det er fanme sejt!!! Det burde jeg gøre. Bloggen bliver også nedprioriteret hos mig, da jeg lige nu laver stor opgave og umiddelbart bagefter skal fokusere fuldt ud på praktiksøgning.
  mweh...

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker! Jeg kan kun anbefale det - og held og lykke med praktiksøgningen. ;)

   Slet
 4. Man kan det hele - Især hvis der venter en skøn belønning. <3

  Jeg er også stor fan af lister og orden, ellers roder det alt sammen rundt inde i mit hoved. Jeg har det meget bedre med en fysisk liste, hvor jeg kan strege ud undervejs. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Belønninger er altid godt. <3

   Det samme gælder mit hoved, og det stresser mig unødvendigt, når der er alt for meget at holde styr på - så er det langt nemmere at tage planerne ud af og nedskrive dem. :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...