mandag den 1. juli 2013

Nyt på bogreolen #30

Som resultat af afsluttede eksamener, en enkelt konkurrence og uimodståelige bøger kombineret med gode tilbud har sommermåneden, juni, været spækket med bøger. Er I nysgerrige efter at finde ud af i hvilken sammenhæng, bøgerne er blevet anskaffet, så læs med her.

For over et år siden så jeg filmen Tomorrow When The War Began, der var på en gang spændende og skræmmende, og da jeg efterfølgende fandt ud af, at den var baseret på den første bog i John Marsdens Tomorrow Series, blev den tilføjet til ønskelisten. Jeg fandt de første seks bøger til lidt over halvanden hundrede og lagde straks bestilling, så jeg nu kan nyde de smukke forsider og snart også fortællingerne.


Denne vidunderlige udgave af Persuasion af Jane Austen var en gave fra mig til mig efter min overståede eksamen i Postcolonial and American Literature. Jeg havde på daværende tidspunkt ikke fået karakteren for opgaven, men gav ikke desto mindre mig selv en belønning for at have arbejdet så koncentreret og struktureret med opgaven; det viste sig heldigvis også at give pote, da jeg fik 12 for arbejdet.Meget af tiden den 20. juni blev brugt på Book Depositorys hjemmeside på udkig efter gode tilbud i deres 25-timers lange udsalg, hvor en ny bog blev tilbudt én gang hvert nye kvarter. Jeg fik fat i The Immortal Rules af Julie Kagawa, som flere har rost til skyerne, samt en klassiker, der var ukendt for mig før udsalget, The Man Who Was Thursday af G. K. Chesterton, hvilket er en spionroman. Jeg måtte smide ca. en 50'er i alt for bøgerne.


Hertil kommer CDON.com's sommerudsalg, hvor der var tre paperbacks for 99 kr. Jeg havde en rabatkode på 50 kr., så jeg slap for fragten og 20 kr. billigere, så bøgerne kostede mig 79 kr. Jeg holder meget af Odd Thomas serien, så da jeg fandt fortsættelserne, Broder Odd og Odds Mareridt, kunne jeg ikke dy mig. Selvom jeg endnu ikke har fået læst noget af Dan Brown, er det planen, at i år skal det være, så foruden Da Vinci Mysteriet har jeg også Engle og Dæmoner herhjemme nu.
Endelig er der også De Uskyldige af Andrew Miller, som jeg vandt på Saxos facebookside, da de havde deres Tøm Bogreolen konkurrence kørende. Det var ikke alle deres bøger, jeg valgte at deltage i konkurrencen om, men Andrew Millers roman om den franske revolution lød fængende, og dette aspekt af historien har altid interesseret mig, da det har præget mange andre landes demokratier. Darkest Mercy har jeg også længe ville have, eftersom det er den sidste bog i Wicked Lovely serien, som jeg absolut elsker. Jeg fandt bogen til ca. 25 kroner, hvilket var det billigste, jeg havde set på nettet.

18 kommentarer:

 1. Neeeej, hvor er de flotte den udgave du har fundet af "Tomorrow"-serien. Jeg har også set filmen, og lige siden overvejet at læse bogen (bøgerne) for at få en slutning. :P

  Er du startet på dem eller har du kigget i dem? Ville gerne vide hvordan han skriver og hvordan sværhedsgraden er. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg er selv helt vild med de smukke forsider; farverne og motiverne spiller rigtig godt sammen, synes jeg.

   Det var en meget åben slutning, man blev efterladt med i filmen som seer, så jeg havde det på præcis samme måde. :)

   Jeg har kun skimmet den første bog, og den virker meget letlæselig (næsten lidt for let, hvis du spørger mig), og på trods af det er YA, kan jeg se, at skrifttypen er ret stor. Så jeg tror de er hurtigt læst. ;)

   Slet
 2. Sikke en masse dejlige og lækre bøger :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det helt bestemt - jeg er så glad for dem! :)

   Slet
 3. Okay, så jeg er kun en lille bitte smule misundelig på de der bøger...kun en lille smule...

  Har du nogle af bøgerne i Tomorrow-serien, eller er det erhvervelse for at læse dem på et andet tidspunkt?? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg kender udmærket følelsen af at læse indlæg med folks nye bøger med tanken "den og den og den MÅ jeg bare eje!".

   Nej, jeg har desværre ikke læst nogle af dem endnu. Men jeg planlægger at læse som minimum den første bog i sommerferien og anmelde den på bloggen. Hvis den så fanger, vil jeg muligvis læse resten af serien, da bøgerne er forholdsvis korte. :)

   Slet
  2. Det er en ide jeg støtter fuldt op om, jeg har kun læst første bog og den var jeg ret vild med :) Så læs dem endelig, for jeg vil rigtig gerne høre hvordan andre oplever bogen. Især når du jo først har set filmen og bagefter læser bogen (det stikmodsatte af mig) :D

   Slet
 4. Jeg havde selvfølgelig lige købt The Immortal Rules en måned før. Følte mig lidt snydt haha. Lækre bøger du har fået skaffet dig :-) Og kæmpe tillykke med 12 igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så ærgerligt, når bøger bliver sat ned kort efter, man selv har købt dem. Det sker desværre ret ofte. Men jeg føler mig også selv snydt - hver gang. :P

   Og igen mange, mange tak! :)

   Slet
 5. Orv. Sikke mange fantastiske bøger i store bunker. Lige netop dén udgave af 'Persuasion' er intet andet end en himmelsk fryd for øjet. Jeg elsker den så højt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er intet bedre end firkantede glæder. Jeg købte den også først efter at have spottet den på din blog, for den så nemlig SÅ enormt fin ud, så jeg deler helt bestemt din kærlighed til den udgave - og fortælling.

   Slet
 6. Sikke nogle lækre bøger, du har fået dig!
  Og hvor nice, at du allerede har fået bøgerne fra Book Depositorys udsalg - så ved jeg, at der også ligger en stak og venter på mig derhjemme ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker! Jeg er spændt på at se, hvad du har fået fat i fra deres udsalg. :)

   Slet
 7. Åh, det lyder godt hvis de er lette at læse. Så er der en chance for at det måske kan blive nogen jeg får læst en dag. Vil gerne have slutningen på historien. :P

  SvarSlet
 8. Hvor er det virkelig en fin udgave af Tomorrow-serien. Nu har jeg helt fået lyst til at eje den, og jeg ved ikke engang rigtig, hvad den handler om ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også begejstret over udgaverne og kan anbefale dig at se filmen, hvis du er nysgerrig efter at finde ud af mere, selvom jeg dog ikke ved i hvilket omfang bog og film følges ad. :)

   Slet
 9. Skønne mange fine bøger. Jeg kan aldrig finde noget når jeg kigger på book depositorys udsalg, men du har da været heldig. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, takker! :) Deres udsalg kræver lidt tålmodighed og tid, for f.eks. kom The Immortal Rules først på omkring 01.00 (altså om natten).

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...