lørdag den 4. december 2010

Jeg er blevet udgivet!!

I novellesamlingen Hoftevrik for begyndere er jeg blevet udgivet. Det er bogen fra Brønderslev forfatterskole, som jeg har ventet spændt på lige siden august måned. Bøgerne kom i går, og selvfølgelig var der ikke nogen hjemme på det tidspunkt. Efter skole kørte jeg derfor igennem et forfærdeligt snevejr for at hente den gigantiske pakke. Det var virkelig det værd.

Forsiden er så smuk. Og jeg overdriver ikke engang, når jeg siger, at det er en af de flotteste forsider, jeg nogensinde har set. Wow. Det var også helt vildt at sidde og læse sin egen novelle i en rigtig bog. Jeg har også fået læst en del af de andres historier, og jeg er så imponeret og så stolt over at være venner med sådan nogle geniale mennesker. Savner den perfekte uge i Brønderslev, især fordi minderne kommer tilbage igen, når jeg sidder og læser deres historier. Mange af historierne har vi jo siddet og talt om og hjulpet hinanden, når vi følte, at vi var ved at få kuk over det, som vi selv skrev. Jeg glæder mig til at få læst dem alle sammen. Se den smukke forside her samt min novelle Under piletræet.

4 kommentarer:

 1. Tillykke! Hvor må det altså være en fantastisk følelse at sidde tilbage med! Og generelt bare super flot gået af dig. :)

  SvarSlet
 2. Tusinde tak! :D
  Du har fuldstændig ret i, at det er en fantastisk følelse at sidde tilbage med.

  SvarSlet
 3. Tillykke!! :D

  Kom tilfældigt fordi din blog, og må sige at jeg er glad på dine vejne! (:
  Og ja - jeres forside er smuk :P

  Jeg var selv med på Brønderslev begynder 2009 (jeg savner det *snøft*), og for mig var det en af de mest fantastiske oplevelser..!
  Desuden havde vi en novelle med samme titel :P

  Held og lykke med skriverierne (:

  SvarSlet
 4. Tak, Dina! :D Det kan jeg forstå fuldt ud. Holder du stadigvæk kontakten med nogen derfra? Hvor pudsigt, at vi har valgt den samme titel til vores novelle. Du må også have held og lykke i fremtiden med dine skriveprojekter! ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...