tirsdag den 21. december 2010

Nyt på bogreolen #4

Det betyder for mit vedkommende også, at jeg nærmer mig en hel masse fødselsdag. D. 22. er det nemlig min storebrors fødselsdag, d. 24. er det min fars fødselsdag (ja, på juleaften!) og d. 26. er det en af mine venners. Dette år fylder min ven 18 år, så det er en ret stor fødselsdag for ham. Jeg var ude at gøre de sidste juleindkøb i går, og det var som om en tung vægt lettede fra mine skuldre. At give gaver er noget, som jeg holder meget af at gøre, men nogle gange kan det være ret så besværligt at finde dem. Især, fordi jeg bestræber mig på at give så personlige gaver som muligt. Det kan nogle gange blive en dyr affære, men andre gange sparer jeg også penge derved. I år er jeg ret tilfreds med, hvad jeg har fundet frem til. Da jeg fotograferer, har jeg fået indrammet et smukt fotografi af en mor og en datter, som jeg tog oppe i Nordjylland ved Vesterhavet, til min far.

Mænd der hader kvinder - Stieg Larsson ♥ Pigen der legede med ilden - Stieg Larsson ♥ Luftkastellet der blev sprængt - Stieg Larsson

Foruden gaverne fik jeg også købt lidt til mig selv - herunder en bluse, undertøj og Stieg Larssons Millennium trilogi, som består af Mænd der hader kvinder, Pigen der legede med ilden og Luftkastellet der blev sprængt. Bl.a. min mor har gang på gang anbefalet mig disse bøger, men først da jeg fandt dem til 40 kr. pr. stk. i Kvickly, valgte jeg at følge hendes råd. Nu er de i hvert fald købt og har fået bolig på min reol. Så må vi se, hvornår jeg kommer i gang med dem. Forhåbentlig snart. Jeg glæder mig, eftersom filmene fanger mig, men jeg tror først, at det bliver engang efter nytår.

By the way. Jeg har fået nyt design på bloggen, som står i stærk kontrast til vintermørket udenfor. Jeg ønskede mig noget lyst og luftigt og knap så mørkt og dystert som mit tidligere design, fordi jeg ser nok af det dystre, når jeg kigger ud af vinduet. Forhåbentlig, kan I også lide det eller i hvert fald lære at leve med det. Hæhæ. :D Fra arbejdet fik jeg i dag min julegave, som var et gavekort på 300 kr. Gavekortet kan nærmest bruges alle steder, så jeg ser frem til at bruge det i januar på udsalg!

8 kommentarer:

 1. 40 kroner pr. stk. er da også lige tli at overkomme, og hvor jeg dog bare elsker forsiderne du har fået fingrene i. Virkelig fine.

  www.breakingfree.dk/annenikoline

  SvarSlet
 2. Straks jeg så bloggens nye design, kom jeg faktisk til at tænke på forår. Så fint! :)

  SvarSlet
 3. Dét har hun nemlig (altså, selv strikket den). Og ja, ikke? Jeg glæder mig til at have den på, næste gang jeg skal udenfor!


  Og sikke et fint nyt design! =D

  - Rebecca, breakingfree.dk

  SvarSlet
 4. Anne Nikoline - Ja, lige præcis. Dette år har jeg brugt alt for mange penge på bøger, så jeg var virkelig begejstret for at finde dem så billige. Forsiderne er klassisk flotte, synes jeg. :)

  Kira - Det er også noget i den retning, at jeg forestiller mig, når jeg kigger på det. ;)

  Rebecca - Forstår jeg skam godt, for huen er super sød. Og tak! Hehe. :D

  SvarSlet
 5. De tmed at bruge mange penge på bøger, kan jeg selv skrive under på. Det er næsten helt pinligt! Køber du nogensinde bøger på amazon? De er ellers så billige i forhold til danske webshops.

  www.breakingfree.dk/annenikoline

  SvarSlet
 6. Jeg handler næsten altid på amazon. :) Der er mange penge at spare over den hjemmeside, det har du fuldstændig ret i. Plus efter de har fået fri fragt på ordrer over 25£, er siden bare endnu bedre! ;)

  SvarSlet
 7. Og som bogorm er 25£ jo ingenting. Kurven bliver hurtigt overfyldt og så er det skønt med fri fragt. Jeg har blandt andet fundet bøger på amazon, der kostede 30 danske kroner, hvor den på danske webshops kostede over det dobbelte selvom bogen var på engelsk.

  www.breakingfree.dk/annenikoline

  SvarSlet
 8. Det var ligesom en af mine julegaver, som jeg selv fik lov til at vælge. De første fire bøger i The Immortals serien kostede under 90 kr. I ALT!! Det er så vildt, når de nu i Danmark koster 200 pr. stk. eller noget i den retning. :) Og plus, at Amazon har et dejligt stort udvalg af bøger. Det eneste, der ærgrer mig, er, at det er lidt svært at finde hardbacks på siden, som jeg personligt er gladest for.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...