fredag den 17. december 2010

Nyt på bogreolen #3

Så sidder jeg her og hører The Fray, mens jeg nyder tanken om endelig at have fået juleferie. De sidste to dage på HHX har været meget afslappende, fordi vi bare har julehygget. Heldigvis. For jeg ville ikke kunne klare en dag mere med lektier, fremlæggelser og almindelig undervisning. På søndag skal jeg til julefrokost med klassen, hvor jeg kommer til at sige ordentligt farvel - og god jul og godt nytår - til de dejlige venner og veninder. I dag har jeg været til julecafé, hvor komikeren Thomas Warberg har stået for underholdningen. Ordet genial beskriver ham meget vel, for hvor fik vi dog grint!

Lige for tiden er jeg super heldig, hvad angår konkurrencer. Jeg har vundet fire konkurrencer foruden den, som jeg nævnte forleden, inden for meget kort tid. Først og fremmest har jeg vundet Den Magiske Tyv af Sarah Prineas, som godt nok er for lidt yngre børn, men jeg stadig ser frem til at læse. Lidt efter fik jeg besked om også at have vundet Vildheks 1: Ildprøven af Lene Kaaberbøl. En bog, jeg virkelig gerne har villet have fingrene i. Selvom jeg kun har hørt godt om Lene Kaaberbøl, har jeg aldrig læst noget af hende før, så denne bog bliver den første. Spændende.

Desuden har jeg vundet et gavekort på 100 kr. til Saxo for at skrive videre på en julehistorie. Jeg ved lige præcis, hvad gavekortet skal gå til - nemlig fortsættelsen i Blue Bloods serien, Masquerade, af Melissa de La Cruz. Jeg venter dog med at bestille den til efter jul, fordi jeg har rigeligt med læsestof til ferien. Til sidst har jeg vundet en Skyggeland-plakat signeret af Alyson Nöel. Wee! Nok den bedste af præmierne, som jeg sjovt nok modtog ved en fejl. Jeg skulle rigtigt have modtaget en signeret Vildheks-plakat, men de sendte en forkert præmie. Og jeg har virkelig ikke tænkt mig at brokke mig.

 Ildprøven - Lene Kaaberbøl ♥ Den Magiske Tyv - Sarah Phineas

2 kommentarer:

  1. Hej. Kom lige tilfældigt forbi. :) Tillykke med bøgerne og plakaten, hvor er du heldig! Jeg vinder aldrig noget.. Suk. Hehe, men rart at se endnu en blogger der skriver om bøger. Jeg vil hvert fald følge med på din blog i fremtiden. :)

    SvarSlet
  2. Mange tak! Jeg er også virkelig glad. :) Du skal nok vinde på et tidspunkt, så længe du husker at deltage i konkurrencer jævnligt. Det glæder mig, at du har lyst til at følge min blog. Altid rart med nye læsere. ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...